Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΣ" (SIC!) ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΉΤΑΝ ΟΙ "ΜΕΝΤΟΡΕΣ" ΤΟΥΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΣ" (SIC!) ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΉΤΑΝ ΟΙ "ΜΕΝΤΟΡΕΣ" ΤΟΥΣ

Ο κ. Χατζάρας κάνει αναφορά στην συγκλονιστική έρευνα που έγινε για την καταγωγή της οικογένειας Μητσοτάκη... Όταν πήγαν σε συμβολαιογράφο στην Μονεμβασιά είπε ο συμβολαιογράφος σε ένα μέλος της οικογένειας: Εδω δεν σε ξέρουν Μητσοτάκη... Σε ξέρουν Μωρίς!!!!Το Μωρίς είναι υποκατάστατο του Μωϋσής!!
Για την καταγωγή των Μητσοτάκηδων...
Η Εφιαλτική οικογένεια Μητσο-τάκη είναι διαρκώς υπο διωγμό. Από τους Τούρκους τους Γερμανούς και τους Έλληνες. Καταδιωκόμενη από τους Τούρκους όπως λέει o βιογράφος τους, έφθασαν στην ελεύθερη Ελλάδα.
«Ο Κωστής (ΓΕΡΟΚΩΣΤΗΣ) Μητσοτάκης γεννήθηκε στη Μονεμβασιά της επαρχίας Επιδαύρου Λιμηράς από γονείς πρόσφυγες της αποτυχημένης Κρητικής εξέγερσης του 1841. Κατά τον Νικ. Β. Τωμαδάκη, καταγόταν από τη σημαντικότατη οικογένεια των Ανδρεαδάκηδων από το Χορδάκι του Ακρωτηρίου, οι οποίοι κυνηγημένοι από τους Οθωμανούς, υποχρεώθηκαν να αλλάξουν το επώνυμό τους. Ένας κλάδος της οικογένειας αυτής πήρε το όνομα Μητσοτάκη. Ο αδελφός του Νικόλαος τον έλεγε «ορφανό» γιατί γεννήθηκε αφού πέθανε ο πατέρας του, του οποίου πήρε και το όνομα».
Ο αδελφός Νικόλαος, είναι ο Μωρίς που υπογράφει το προικοσύμφωνο του 1864 μαζί με τον φοιτητή Κωστή.
Για ποιο λόγο άλλαξαν το επίθετο τους από Ανδρεαδάκης σε Μητσοτάκης, αφού ήταν ήδη στην ελεύθερη Λακωνία-Μάνη είναι μια προφανέστατη αντίφαση . Τι θα τους έκαναν οι Οθωμανοί(που δεν υπήρχαν) στην Μονεμβασιά ;
Και γιατί τα «Μητσοτακέικα σπίτια» στην Μονεμβασιά είναι μαζί με τα «εβραϊκά σπίτια»; Τυχαίο;
Για τον Μωρίς-Νικόλαο δεν μας λένε αν γεννήθηκε στην Κρήτη ή στην Μονεμβασιά.
Πάντως, το Μωρίς είναι υποκατάστατο του Μωυσής για τους Εβραίους. ...
Π. Χ. Μωρίς Γκανής, Μωρίς Μπέζα, Μωρίς Χατζής , Μωρίς Κοφφινά,ς Μωρίς Μοντιάνο, Μωρίς Χιρς, Εβραίος τραπεζίτης στην Αυστρία ακόμα και Maurice Motamed (Μωυσής Μοχαμέντ) ένας Εβραίος βουλευτής στο Ιραν το 2000 και το 2004, και Maurice J 'Mose', (Μωυσης Μωυσής).
Επειδή λοιπόν ο Μωρίς Μητσοτάκης, δεν ήταν κομμωτής ή μοντελιστ το 1864,το όνομα υποδηλώνει την εβραϊκή καταγωγή της οικογένειας, που δεν ήρθε από την Κρήτη καταδιωκόμενη.
Και ο "Κωστής" με τη βοήθεια της συναγωγής αναβαπτισμένος και μετονομασμένος έκανε καριέρα Έλληνα πατριώτη στην Κρήτη.
Έτσι φυτεύονται οι βλαστοί της Συναγωγής.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here