Στ. Αναστασόπουλος: Η Μεσσηνία είχε να δει έργο στο ΕΣΠΑ 9,5 χρόνια - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Στ. Αναστασόπουλος: Η Μεσσηνία είχε να δει έργο στο ΕΣΠΑ 9,5 χρόνια

 Αγώνας… δρόμου γίνεται από την Π.Ε. Μεσσηνίας με διαδοχικές εργολαβίες καθαρισμού για να υποστηριχθούν οι πυρόπληκτες περιοχές, έτσι ώστε τα προβ


λήματα να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα στο πέρασμα του κύματος της κακοκαιρίας, και, του δύσκολου χειμώνα που είναι μπροστά. Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST ο Στάθης Αναστασόπουλος αναφέρθηκε σε όλα εκείνα από τις πρώτες ημέρες μετά τις πυρκαγιές έχουν δρομολογηθεί, με ευθύνη της Περιφέρειας, σε κομβικά και κρίσιμα σημεία. Πλέον όπως ανέφερε ο κ. Αναστασόπουλος μετά τις διαδοχικές εργολαβίες πολλών χιλιάδων ευρώ σε πολλά επίπεδα -μια και οι ανάγκες είναι μεγάλες- θα ακολουθήσουν και τεχνικά έργα ικανά να προστατέψουν – όσο αυτό είναι εφικτό – τις περιοχές. Σημαντικό είναι το θέμα και των όσων πρέπει να γίνουν άμεσα και από την πλευρά των δασικών υπηρεσιών, με τα όποια γραφειοκρατικά… ζητήματα να ξεπερνούνται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας στάθηκε παράλληλα στα ζητήματα υποστήριξης των πληγέντων και τις πιέσεις για άμεσες αποζημιώσεις, ενώ έκανε μνεία και στο θέμα της υποστήριξης με ζωοτροφές. Εδώ αναγνώρισε πως υπήρξε ζήτημα της προμήθειας με τριφύλλι -έγινε παραγγελία από τη Θεσσαλία τελικά-  και παράλληλα σημείωσε την σημαντική συνδρομή και συνεργασία με την Ένωση Μεσσηνίας.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ήταν τα όσα τόνισε ο κ. Αναστασόπουλος για τα έργα στη Μεσσηνία ως μια μικρή αποτίμηση αυτής της διετίας, στεκόμενος στην αλλαγή της εικόνας στο οδικό δίκτυο με εργολαβίες πολλών εκατομμυρίων ευρών, στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων σε διάφορα επίπεδα, αλλά και στο γεγονός πως μπήκαν μπροστά έργα του ΕΣΠΑ για την περιοχή, μετά από 9,5 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here