ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ οι επαγγελματίες της εστίασης της Μεσσηνίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ οι επαγγελματίες της εστίασης της Μεσσηνίας


Είναι ο κλάδος που επλήγη περισσότερο από την πανδημία. Η εστίαση και η διασκέδαση αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα τα οποία μοιάζει να εδραιώνονται αφού τα καταστήματα αυτά, απευθύνονται περίπου στο 50% των πελατών πλέον, που είναι εμβολιασμένοι. «Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα», είπε σε όλους τους τόνους ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης στην Καλαμάτα, Νίκος Μαλαπέτσας, ο οποίος περιέγραψε ανάγλυφα την κατάσταση σε όλα τα πεδία και ειδικά σε ό,τι αφορά στο οικονομικό.
«Οι επιστρεπτέες βοήθησαν τους επιχειρηματίες, αλλά τώρα που καλούμαστε να τα επιστρέψουμε τα χρήματα αυτά, δεν μπορούμε να το κάνουμε καθώς δεν έχουμε δουλέψει κανονικά ώστε να αποκτήσουμε υπεραξίες για να μπορέσουμε να τα αποδώσουμε», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο Νίκος Μαλαπέτσας, ο οποίος καυτηρίασε και το γεγονός των ελέγχων και του γενικότερου… βάρους, που έχει πέσει στις πλάτες τους. 
«Ο επιχειρηματίας της εστίασης καλείται τα τελευταία δύο χρόνια να είναι λογιστής, αστυνόμος, νοσοκόμος και όχι μόνο! Είναι μια δύσκολη κατάσταση που δυσκολεύει τη λειτουργία των καταστημάτων και δεν ξέρω αν και ο έλεγχος μπορεί να γίνει όπως πρέπει», παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών που ζήτησε την στήριξη της πολιτείας, αφού τα προβλήματα είναι πολλά και πολυδιάστατα. Να θυμίσουμε πως χθες οι επαγγελματίες προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που σύντομα θα συγκροτηθεί σε Σώμα με την προσέλευση μεγάλη καθώς ψήφισαν 112 από τα 143 εγγεγραμμένα μέλη, με τον Νίκο Μαλαπέτσα να μιλά για τη διαδικασία, αλλά και για τις αυξήσεις του καφέ και όχι μόνο, στο φόντο των ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες και ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here