Συγκρατημένα αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις για την επόμενη τουριστική σεζόν στην Ελλάδα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Συγκρατημένα αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις για την επόμενη τουριστική σεζόν στην Ελλάδα

Συγκρατημένα αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις για την επόμενη τουριστική σεζόν στην Ελλάδα και ειδικά σε ηπειρωτικές περιοχές της χώρας με μεγάλη δυναμική όπως η Μεσσηνία, που θέλουν να διαγράφεται μια καλή πορεία, δεδομένων πάντα των επιδημιολογικών συνθηκών. 

Σ’ αυτές τις εκτιμήσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος βρίσκεται στο νομό με αφορμή το μεγάλο συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων που λαμβάνει χώρα στην Costa Navarino. «Τολμήσαμε τον Ιούνιο αν και δεν ήταν καλές οι πληρότητες και φτάσαμε να κλείσουμε τη σεζόν περίπου στο 60% του 2019, που αν μη τι άλλο είναι σημαντικός τζίρος επιβίωσης μετά την πολύ κακή περσινή χρονιά και προφανώς ένα «διαβατήριο» για την επόμενη περίοδο», ανέφερε ο κ. Τάσιος, τονίζοντας με νόημα πως το μεγάλο στοίχημα αφορά στο 2022 και την επιβίωση του κλάδου την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here