ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ- ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ- ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 Μεγάλα κενά εκπαιδευτικών στη Μεσσηνία – Μαθητές σχολείων δεν διδάσκονται βασικά μαθήματα – Για 90 δηλωθέντα κενά στη Δευτεροβάθμια έστειλαν… εννέα καθηγητές

Μπορεί να διδάσκονται Μαθηματικά, Αγγλικά και Γαλλικάδεν διδάσκονται όμως Αρχαία, Φυσική, Βιολογία, Χημεία και Πληροφορική. Πρόκειται για τους μαθητές του Γυμνασίου Μεθώνης, το οποίο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζει μεγάλα κενά εκπαιδευτικών. Αντίστοιχο πρόβλημα καταγράφεται και στο Λύκειο της περιοχής.

Όπως καταγγέλλει στο alfavita.gr η Παρασκευή Πετρούνιαεκπαιδευτικός ΠΕ91.01και μητέρα δύο παιδιών που είναι μαθητές στο εν λόγω σχολείο, ακόμα και μετά τη β’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών οι ελλείψεις είναι τεράστιες, ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας ανέφερε πως το πρόβλημα προέρχεται από το υπουργείο Παιδείας, καθώς, αν και δηλώθηκαν 90 κενά στη Μεσσηνία, τελικά απεστάλησαν μόλις εννέα καθηγητές.

Όπως επισημαίνει η κ. Πετρούνια«οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί είναι εξοργισμένοι για την κατάντια της παιδείας και τους ύποπτους χειρισμούς του υπουργείου. Η αξιότιμη υπουργός Παιδείας θα έπρεπε πριν αξιολογήσει τους εκπαιδευτικούς των σχολείων να τους τοποθετήσει πρώτα στα σχολεία. Επίσης δεν θα έβλαπτε και μια αξιολόγηση του ίδιου του υπουργείου για τα χιλιάδες κενά στην εκπαίδευση και την προώθηση της παραπαιδείας στην οποία στρέφουν εμάς τους γονείς».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here