Ο..ΜΥΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Ο..ΜΥΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ

 


Το Μυστράκι Μεσσηνίας αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού και όσους θέλουν να βιώσουν την αυθεντική ζωή της ελληνικής υπαίθρου

Είναι ένα χωριό που αποκαλύπτεται «νωχελικά» στον περιηγητή μέχρι που τον αγκαλιάζει ευλαβικά όταν βρεθεί στα εσώψυχα του. Η καρδιά του χωριού ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ενός παραδοσιακού οικισμού και για αυτό ανακηρύχτηκε έτσι. Σε όλο το χωριό συναντάς αρχιτεκτονικά διαμάντια και φυσικά το πηγάδι δείγμα λαϊκής αρχιτεκτονικής και συνάμα διατηρητέο μνημείο. Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί ένα φυσικό παρατηρητήριο.

Το όνομα του χωριού δεν είναι τυχαίο και φέρει βαριά ιστορική κληρονομιά. Η γαλήνη η ευδαιμονία και η φροντίδα που χαρακτηρίζει το Μυστράκι σε κερδίζει και δεν σου αφήνει δεύτερη σκέψη για να απομακρυνθείς εύκολα από αυτό.

Δείτε εικόνες:

            

Με τη συνεργασία του φορέα ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται» μέσα από ομάδες κοινωνικής δικτύωσης  και την ομώνυμη σελίδα αλλά και την ομάδα των Αρχιτεκτονικών διαδρομών καθημερινά θα προβάλλεται μέσα από βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό (και στην ιστοσελίδα https://mistrakiodoiporiko.blogspot.com )

Το ψηφιακό οδοιπορικό επιμελήθηκαν τα μέλη των Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης, Νίκη Γιαννακοπούλου και Γιάννης Λάσκαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here