ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟ ΨΗΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΕΥΕΙ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟ ΨΗΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΕΥΕΙ...

 


Ανάμεσα σε ένα πανέμορφο πυκνό δάσος από έλατα, στην κόχη μιας απότομης βουνοπλαγιάς, στέκεται αγέρωχο ένα γραφικότατο χωριό με βαθιές ρίζες που ξεπερνούν τους πέντε αιώνες ζωής.

Μαγούλιανα ένα ταξίδι μια εικόνα μια ιστορία

Σε ένα ψηλό βουνό της Αρκαδίας στα 1365 μέτρα ύψος βρίσκονται τα Μαγούλιανα. Ένα γραφικό πανέμορφο χωριό στα σπλάχνα της Πελοποννήσου ένα χωριό παραδεισένιο που σίγουρα μαγεύει τον επισκέπτη με την πρώτη κιόλας ματιά.

Γαντζωμένο αμφιθεατρικά σε μια εκπληκτικής ομορφιάς πλαγιά δεσπόζει αιώνες τώρα καταμαρτυρώντας το ένδοξο ιστορικό παρελθόν που φτάνει στα χρόνια της τουρκοκρατίας αλλά και το παρόν. Ένα παρόν που ανατρέχει σε συνήθειες και τρόπους ζωής μιας άλλης εποχής κάπου στις αρχές του περασμένου αιώνα. Τότε που η ζωή ήταν μαγευτική οι άνθρωποι απλοί φιλικοί φιλόξενοι Αυτά λοιπόν είναι τα Μαγούλιανα.

Ένα καταπράσινο σχεδόν σμαραγδένιο χωριό που προσφέρει απλόχερα στον επισκέπτη τη συγκίνηση από την επαφή με την φύση λες και βλέπει κανείς ένα τοπίο αγνό γραφικό ανέπαφο απ το χρόνο και την τεχνολογική εξέλιξη που σκοτώνει και αλλοιώνει την φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here