ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

«Όπου κατέβηκαν οι νυν διυεθυντές, αυτοί και επανεκλέγονται» εκτιμά μιλώντας ...
στο protothema.gr ο πρόεδρος της ΔΟΕ Θαν. Κικινής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, που έγιναν σήμερα σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας και λαμβάνοντας υπόψη τα μόρια των τυπικών προσόντων του κάθε υποψηφίου για τη θέση του διευθυντή, ο πρόεδρος της ΔΟΕ εκτιμά ότι ποσοστό των διευθυντών που πήραν μέρος στην ψηφοφορία και επανεκλέγονται αγγίζει το 80%, εκτός εξαιρέσεων, όπως πρόσθεσε.

Με ευθύνη της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης καταρτίζεται ο τελικός πίνακας υποψηφίων ανά σχολική μονάδα και εργαστηριακό κέντρο που περιλαμβάνει το άθροισμα της μοριοδότησης της επιστημονικής - παιδαγωγικής συγκρότησης και κατάρτισης, της υπηρεσιακής κατάστασης διοικητικής και καθοδηγητικής εμπειρίας καθώς και της μοριοδότησης από τη μυστική ψηφοφορία του συλλόγου διδασκόντων.

Οι ανωτέρω πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης. Κατά των πινάκων αυτών δύναται να υποβληθούν ενστάσεις εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών ημερών.
Μετά την εκδίκαση των ενστάσεων από τα διευρυμένα οικεία ΠΥΣΠΕ, οι αναμορφωμένοι πίνακες υποβάλονται προς κύρωση στον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης και αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.

Η τοποθέτηση των διευθυντών σχολικών μονάδων γίνεται με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ύστερα από πρόταση των οικείων διευρυμένων ΠΥΣΠΕ.

Την Πέμπτη θα ακολουθήσει αποστολή πρακτικού εφορευτικής επιτροπής στην Κεντρική Επιτροπή Εκλογών - Σύνταξη Πρακτικού Κεντρικής Επιτροπής Εκλογών, που θα περιλαμβάνει την πρόταση για αποκλεισμό των υποψηφίων που δεν έλαβαν το απαιτούμενο ποσοστό του 20%, καθώς και τον υπολογισμό των μορίων που λαμβάνουν οι υποψήφιοι που συνεχίζουν στη διαδικασία με βάση τον αριθμό ψήφων που έλαβαν - Διαβίβαση του εν λόγω πρακτικού στην οικεία Διεύθυνση Π.Ε.

Στις 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η καταχώρηση βαθμολογίας και κατόπιν η ολοκλήρωση και ανάρτηση πινάκων της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.

Από 12 έως 16/ Ιουνίου είναι η διορία κατάθεσης ενστάσεων για τον τελικό πίνακα.

Στις 17 και 18 Ιουνίου θα λάβει χώρα η εκδίκαση των ενστάσεων, η πρόταση τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων από το Διευρυμένο ΠΥΣΠΕ, καθώς και η απόφαση τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων Π.Ε. από τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Η ανάληψη υπηρεσίας των νέων διευθυντών των σχολικών μονάδων θα γίνει στις 25 Ιουνίου ενώ στις 26 θα τοποθετηθούν οι υποδιευθυντές. Στις 29 Ιουνίου οι Περιφερειακοί Διευθυντές θα εκδόσουν αποφάσεις για τοποθέτηση διευθυντών σχολικών μονάδων σε σχολεία που για κάποιο λόγο έμειναν κενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here