Βρυξέλλες: Ξαναβλέπουν τις συντάξεις και σκέφτονται να δώσουν κάτι για το χρέος - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Βρυξέλλες: Ξαναβλέπουν τις συντάξεις και σκέφτονται να δώσουν κάτι για το χρέος

Βρυξέλλες: Ξαναβλέπουν τις συντάξεις και σκέφτονται να δώσουν κάτι για το χρέοςΠληροφορίες από τις Βρυξέλλες που επικαλείται το ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν βάλει πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την πρόταση Γιούνκερ, ενώ ξαναβλέπουν το θέμα των συντάξεων και «σκέφτονται να δώσουν κάτι για το χρέος».
Νωρίτερα  κορυφαία διπλωματική πηγή των θεσμών ανέφερε στο newmoney.gr ότι "η Ευρώπη εξαντλεί και την τελευταία ελπίδα εύρεσης λύσης. Θα πρέπει να κατανοήσει ο κ. Τσίπρας ότι παίζεται κάτι πολύ περισσότερο από την τύχη του κόμματος του αυτή την στιγμή. Παίζεται η τύχη μιας ολόκληρης χώρας" αναφέρει η πηγή, συμπληρώνοντας: "η στάση του κ. Τσίπρα μας έχει εκπλήξει.Έγιναν υποχωρήσεις σε θέματα που ζήτησε, ο ίδιος γνώριζε για αυτές, η συμφωνία φαινόταν ολοκληρωμένη και πήγαινε για καθαρογράψιμο και ξαφνικά η κυβέρνηση σας επικαλείται αδιέξοδο, αποχωρεί από τις συζητήσεις κι αντί να θέσει προς συζήτηση το κείμενο της 27ης Ιουνίου που ήταν πολύ καλύτερο, παρουσιάζει στο λαό το κείμενο της 25ης Ιουνίου που ήταν πιο σκληρό. Ποιος ο λόγος για αυτή τη συγκάλυψη της αλήθειας;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here