MAZEΨΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ.. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

MAZEΨΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ..

Η Μαρία Ρεπούση «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά με συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα των ομογενών της Αυστραλίας «Ελλήνων Λόγος» και χαρακτήρισε «μύθο» τη σφαγή της Σμύρνης, τη γενοκτονία των Ποντίων και το χορό του Ζαλόγγου. 

Απέδωσε σε εθνικισμό την άποψη για τα δεινά που υπέστησαν οι Έλληνες και έχουν καταγραφεί στην ιστορία με αίμα. Προφανώς η κ. Ρεπούση δεν αισθάνεται Ελληνίδα, παρ' ότι βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου (ας τα βλέπουν αυτοί που την ψήφισαν) και επιχειρεί να «βγάλει» τις απόψεις και στο εξωτερικό.

Όπως διαβάζουμε «οι μύθοι είναι πιο βολικοί από την αλήθεια. Και οι Έλληνες πολίτες έχουν εθιστεί στα βολικά πράγματα και δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με αμφιβολίες ή με αλήθειες», όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Ελλήνων Λόγος».

Είναι μύθος κατά την κ. Ρεπούση η σφαγή της Σμύρνης. Είναι γνωστή άλλωστε η άποψη της περι... συνωστισμού. Είναι μύθος η γενοκτονία των Ποντίων. Η ίδια ζήτησε με επιστολή της προς το ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον αντιρατσιστικό νόμο να μην αναγνωρισθεί η γενοκτονία των Ποντίων, ενώ όταν τηρείται ενός λεπτού σιγή, φεύγει από το Κοινοβούλιο.

Τελευταίως, είναι μύθος για τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και ο χορός του Ζαλόγγου. Πέραν του «μύθου» η κ. Ρεπούση κατηγορεί τους Έλληνες και για εθνικισμό. Οι χιλιάδες άνθρωποι που σφαγιάσθηκαν από τους Τούρκους και οι περισσότερες που έχασαν τις οικογένειες τους κατηγορούνται ως «εθνικιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here