ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για έλεγχο κεφαλαίων (capital control), οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες και το τραπεζικό σύστημα είναι ισχυρό, διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας... 
χθες στην εκπομπή «Online» του Mega.
Ο Γ. Σακελλαρίδης είπε πως δεν πιστεύει ότι είναι λογικό να επιμείνουν οι συνομιλητές της κυβέρνησης σε μια πρόταση που δεν έχει καν τη νομιμοποίηση καμίας κοινοβουλευτικής ομάδας στο ελληνικό κοινοβούλιο και πως εάν οι δανειστές δεν υποχωρήσουν προφανώς δεν μπορεί να συναινέσει η κυβέρνηση. «Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε τη χώρα ξεκρέμαστη», υπογράμμισε.

Υποστήριξε ότι όλες οι πλευρές που κάθονται στο τραπέζι αντιλαμβάνονται ότι δεν συμφέρει κανέναν να μη γεφυρωθούν οι διαφωνίες, και σημείωσε: «Αυτήν την στιγμή κανένας δεν θέλει τη ρήξη, κι ο τρόπος που το δηλώνω αυτό τώρα μπορεί να σημαίνει και μια σειρά από πράγματα, όχι μόνο από την πλευρά της κυβέρνησης, αλλά και των θεσμών».

Αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, εξήγησε ότι έγινε με πρωτοβουλία και των δύο. «Και οι δύο επιθυμούσαν να επικοινωνήσουν», συμπλήρωσε.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν προήλθε από... παρθενογένεση», σχολίασε σχετικά με την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ξεκαθάρισε ότι κυβέρνηση δεν θα πάρει χρήματα από τον κόσμο που έχει «στεγνώσει». Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους πέντε δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here