ΓΕΝΝΑΙΕΣ βελτιώσεις στην πυρόπληκτη Γορτυνία ύψους 5 εκ. ευρώ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΕΝΝΑΙΕΣ βελτιώσεις στην πυρόπληκτη Γορτυνία ύψους 5 εκ. ευρώ

 



Παρεμβάσεις στον πυρόπληκτο Δήμο Γορτυνίας που φθάνουν τα 5.000.000 ευρώ -από πιστώσεις της Περιφέρειας και του ΤΑΠΤοΚ- γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε στην πιο πάνω περιοχή την προηγούμενη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, με τον δήμαρχο Στάθη Κούλη, αυτοδιοικητικούς, φορείς και κατοίκους.

Ο περιφερειάρχης -που συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Αρκαδία 2020 ΤΑΠΤοΚ Μανώλη Σκαντζό- ξεκαθάρισε ότι οι παρεμβάσεις αυτές δεν αποτελούν παρά την πρώτη φάση των δράσεων και των ενεργειών στην πληγείσα περιοχή, η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω για την ανασυγκρότησή της με επιπλέον χρηματοδότηση που θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον από την πολιτεία.

Αναλυτικά οι παρεμβάσεις και οι πηγές χρηματοδότησής τους περιέχονται στο έγγραφο που ο περιφερειάρχης Π. Νίκας απέστειλε  προς τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο -κοινοποιώντας το προς τον Δήμο Γορτυνίας, το Δ.Σ. της Αρκαδία 2020 ΤΑΠΤοΚ, την Αναπτυξιακή Πάρνωνα, το Δασαρχείο Βυτίνας και την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας-, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:

Αποκατάσταση υποδομών πυρόπληκτης περιοχής Νοτιοδυτικής Γορτυνίας (Α’ Φάση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here