ΔΕΘ στη Μεγαλόπολη πρότεινε στη Θεσσαλονίκη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΘ στη Μεγαλόπολη πρότεινε στη Θεσσαλονίκη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

 Η ιστορική αλλά και η σύγχρονη δημιουργική Πελοπόννησος δίνει το “παρών” στην φετινή 85η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, σημείωσε ο περιφερειάρχης Πααγιώτης Νίκας στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη 

Στην εν λόγω συνέντευξη, τόσο ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισαν επίσης την συνεργασία των δύο πλευρών στην προοπτική δημιουργίας στη Μεγαλόπολη ενός εκθεσιακού κέντρου – αντένας της ΔΕΘ, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής αυτής της Αρκαδίας κατά την μετάβασή της στη μεταλιγνιτική εποχή.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι τιμώμενη Περιφέρεια από την ΔΕΘ φέτος, που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, καθώς στον Μοριά άναψε πριν δύο αιώνες η σπίθα του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων.

Ο περιφερειάρχης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων σημείωσε πως η Περιφέρεια έχει κάνει σημαντικά βήματα όσον αφορά στην επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων, τονίζοντας παράλληλα ότι ήδη έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των συνεπιών από τις πρόσφατες πυρκαγιές διαθέτοντας περί τα 5 εκ ευρώ για την πρώτη φάση των παρεμβασεων, ενώ αναμένεται και η συνδρομή από την πλευρά της κυβέρνησης.

Στην σημερινή συνέντευξη μίλησαν επίσης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας Κώστας Ζέρβας και ο υπεύθυνος οργάνωσης της ΔΕΘ Παναγιώτης Χατζηιωάννου.

Το βραδυ σήμερα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέθεσε δείπνο σε δημοσιογραφους και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here