Τέλος της χρονιάς η διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τέλος της χρονιάς η διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 


Την μονάδα που κατασκευάζεται στην Παλαιόχουνη από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες -όπως τόνισε- “προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς”. Ο κ. Νίκας επεσήμανε πως το κεντρικό κύτταρο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όπως και του κτιρίου διοίκησης, ενώ ταχύτατη είναι και η πρόοδος στην κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού, καθώς και εκείνη σε ό,τι αφορά στο έργο του συνδετήριου δρόμου προς τη μονάδα.

Αν όλα πάνε καλά, πριν το τέλος του χρόνου θα είναι δυνατή η παραλαβή απορριμμάτων από δήμους της Περιφέρειας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η εν λόγω υποδομή στην Αρκαδία αποτελεί τμήμα του ευρύτερου έργου για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με προϋπολογισμό κατασκευής 135 εκατομμύρια ευρώ. Σε πλήρη ανάπτυξη θα περιλαμβάνει δύο ακόμα ανάλογες μονάδες στη Μεσσηνία και τη Λακωνία και δύο Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, που θα αναπτυχθούν στην Κορινθία και την Αργολίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here