«Κουρεμένα» ενοίκια: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

«Κουρεμένα» ενοίκια: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις


 Σε λειτουργία η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τα μειωμένα ενοίκια Ιουλίου

Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρίου για τις δηλώσεις COVID των ιδιοκτητών ακινήτων που εισέπραξαν μειωμένα ενοίκια τον μήνα Ιούλιο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Οι ιδιοκτήτες – δικαιούχοι αποζημιώσεων για τα μειωμένα ενοίκια που εισέπραξαν τον Ιούλιο έχουν χρονικό περιθώριο έως τις 30 Σεπτεμβρίου για να υποβάλουν τη δήλωση COVID. Ο δικαιούχος είσπραξης αποζημίωσης για τον Ιούλιο εκμισθωτής/υπεκμισθωτής, ανεξαρτήτως του εάν έλαβε την προκαταβολή, υποχρεούται να υποβάλλει δήλωση περί μεταβολής του μισθώματος (Δήλωση COVID) έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Στην περίπτωση που έχει λάβει την αποζημίωση, αλλά δεν υποβάλει Δήλωση COVID εντός της προθεσμίας ή για τις περιπτώσεις που τροποποιείται η δήλωση Ιουλίου σε σχέση με τον Ιούνιο 2021, το ποσό καθίσταται απαιτητό και η διαδικασία αναζήτησής του ως αχρεωστήτως καταβληθέντος θα προσδιοριστεί με νέα απόφαση

Με την ολοκλήρωση της υποβολής, παράγεται «απόδειξη υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας».

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here