ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! 13.000 ευρώ αξίζει η ζωή ενός Έλληνα φαντάρου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! 13.000 ευρώ αξίζει η ζωή ενός Έλληνα φαντάρου

Το «ελληνικό» κράτος της κομπίνας, της τεμπελιάς, της διαφθοράς και των ανίκανων – κηφήνων πολιτικών, «αποζημίωσε» την οικογένεια του 19χρονου οπλίτηΦώτη Ανδρικόπουλου, που σκοτώθηκε από έκρηξη όλμου, με το εξευτελιστικό ποσό των 13.000 ευρώ.
Για το ελεεινό και τρισάθλιο νεοελληνικό κράτος η ζωή ενός Έλληνα πολίτη που υπηρετεί τη θητεία του ως οπλίτης, για να τρώνε και να πίνουν ανενόχλητοι αυτοί που μας κυβερνάνε, κοστολογείται σε 13.000 ευρώ!
 Και η ξεφτίλα αυτού του απάνθρωπου και ανθελληνικού κράτους δεν τελειώνει εδώ, έχει και συνέχεια: Τα 3.000 της «αποζημίωσης» τα κράτησε η Εφορία!

Διαβάστε την ανάρτηση του PatrasTimes, εάν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας:


Όχι μόνο τους κόβουν τη μείωση πολυτέκνου από τη ΔΕΗ, επειδή πλέον, όπως τους λένε… είναι τρία παιδιά, αλλά και τα χρήματα που πήρε η οικογένεια ως ελάχιστη αποζημίωση για το θάνατο του 19χρονου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, φορολογήθηκαν από το κράτος.
Αυτό καταγγέλλει η οικογένεια του εκλιπόντος, που τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη όλμου κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης σε πεδίο βολής στο Βόλο.
Όπως αναφέρεται σε επιστολή της αδελφής του 19χρονου, τα χρήματα της αποζημίωσης για τον θάνατο του ανθρώπου τους, που το Ελληνικό Δημόσιο, «κοστολόγησε» στις 13.000 ευρώ, φορολογήθηκαν, με την «εφορία να παίρνει τα 3.000 ευρώ πριν μπουν στο λογαριασμό της οικογένειας», όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Επιπλέον, η οικογένεια ενημερώθηκε από την ΔΕΗ, πως πλέον δεν δικαιούνται την έκπτωση ως πολύτεκνοι καθώς πλέον δεν είναι τέσσερα τα παιδιά αλλά… τρία!
Επιστολή αδελφής Φώτη Ανδρικόπουλου:
«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα.
Μας ειδοποίησαν από την ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα,και δεν είμαστε τέσσερα.
Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.
ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όταν μας αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα.. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!.. Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here