Το email διέρρευσε και η τρόικα μας ....σνομπάρει !!! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Το email διέρρευσε και η τρόικα μας ....σνομπάρει !!!

 Την πλευρά των δανειστών "δείχνουν" στην κυβέρνηση για τη διαρροή του e-mail με τις ελληνικές προτάσεις

Οργή προκαλεί στο Μαξίμου η στάση της τρόικας, που δεν έχει απαντήσει ακόμα στις προτάσεις της ελληνικής πλευράς, καθυστερώντας με τον τρόπο αυτό την επιστροφή της στην Αθήνα και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αλλά και η διαρροή στον Τύπο του επίμαχου e-mail της κυβέρνησης προς την τρόικα, με όλες τις προτάσεις, χωρίς να είναι σαφές από ποια πλευρά έχει διαρρεύσει το έγγραφο.
Την αποκάλυψη των λεπτομερειών του εγγράφου έκανε η εφημερίδα “Καθημερινή” σε εκτενές της δημοσίευμα, με κυβερνητικά στελέχη να “δείχνουν” προς το μέρος των δανειστών για τη διαρροή, υποστηρίζοντας ότι είναι μία ακόμα κίνηση που δείχνει τη σκληρή στάση που τηρούν το τελευταίο διάστημα απέναντι στην κυβέρνηση.

Εν μέσω του κλίματος αυτού, και παρά την αισιοδοξία που εκφράζουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί πλέον ο στόχος της συμφωνίας μέχρι το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου, καθώς η τρόικα δεν φαίνεται διατεθειμένη να επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη, όπως ήλπιζαν πολλοί.Άλλωστε, δεν είναι εφικτό να υπάρξει συμφωνία από τη στιγμή που η ελληνική πλευρά υποστηρίζει πως δε θα υπάρξει δημοσιονομικό κενό, την ίδια στιγμή που η τρόικα απαιτεί τη λήψη νέων δημοσιονομικών μέτρων, θεωρώντας ότι υπάρχει δημοσιονομικό κενό.

“Στην υποθετική περίπτωση που επαληθεύονταν οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις της τρόικας, εντοπίζονται οι περιοχές από τις οποίες θα μπορούσε να καλυφθεί τυχόν διαφορά. Αυτή η υποθετική περίπτωση, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί ούτε και τώρα”, σημείωσαν χαρακτηριστικά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για μέτρα 1+1 δισ. ευρώ, που όμως και πάλι φαίνονται να μην αρκούν για να... εξευμενίσουν τους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here