Bloomberg: Η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της «κολάσεως» για το 2015 μαζί με ISIS, B. Κορέα, Παλαιστίνη κ.α.! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Bloomberg: Η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της «κολάσεως» για το 2015 μαζί με ISIS, B. Κορέα, Παλαιστίνη κ.α.!

Το Bloomberg ζήτησε από ξένους πολιτικούς αναλυτές, οικονομολόγους, επενδυτές και στρατιωτικούς συμβούλους να φτιάξουν τον χάρτη της... κολάσεως για το 2015, δηλαδή όλες εκείνες τις περιπτώσεις που μπορεί να υπερισχύσει το χειρότερο σενάριο και να προκληθεί αναταραχή στον πλανήτη το 2015.

Ανάμεσα στην ουκρανική κρίση, την πτώση του πετρελαίου, την διαμάχη Ισραηλινών-Παλαιστινίων, το Ισλαμικό Κράτος, την ένταση στις σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας στη Νότια Θάλασσα, έναν πιθανό πόλεμο Νότιας και Βόρειας Κορέας, στα χειρότερα σενάρια για το 2015 βρίσκεται και η Ελλάδα.
Συγκεκριμένα το χειρότερο σενάριο για τους αναλυτές είναι να «πέσει» η τωρινή ελληνική κυβέρνηση, να ανέβει στην εξουσία ο αντίπαλος, όπως χαρακτηρίζεται, του ευρώ, Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα να εξασθενήσει η θέση της Ελλάδας μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης, ορισμένες εκ των οποίων αντιμετωπίζουν δικά τους εξτρεμιστικά κινήματα.
Αν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αποτύχουν να βρουν μία απάντηση, η επιδημία θα εξαπλωθεί σε όλη την αγορά ομολόγων, αναζωπυρώνοντας την κρίση στην ευρωζώνη, σημειώνουν οι ξένοι αναλυτές για το Bloomberg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here