Νόμοι που ψηφίζονται αλλά δεν εφαρμόζονται. Διακοπές ρεύματος εν μέσω καταχειμωνίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Νόμοι που ψηφίζονται αλλά δεν εφαρμόζονται. Διακοπές ρεύματος εν μέσω καταχειμωνίας

Γράφει την άποψη του ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πριν από δύο χρόνια αυτή η ρημάδα η Βουλή των ανθελλήνων ψήφισε τον μοναδικό ίσως νόμο υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων. Με απλά λόγια λοιπόν έλεγε ότι δεν γίνονται διακοπές ρεύματος για παροχές λόγω χρεών τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο και τους τρεις μήνες του Χειμώνα.
Όμως η ΔΕΗ με δήθεν εντολή του εισαγγελέα (ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέα δεν δίνει εντολές για διακοπές ρεύματος) αποφάσισε να προχωρήσει στα έργο της!
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ Ή ΤΕΡΑΤΑ;
ΥΓ : Αυτός ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ (νυν ΔΕΔΔΗΕ) που παράνομα ζητά μέσα στο καταχείμωνο, παραμονές Χριστουγέννων και με τη θερμοκρασία μόλις στις 7 βαθμούς σήμερα να κοπεί το ρεύμα στο Καποτά; Ο νόμος κύριοι υπάρχει μόνον για τα ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ενώ για τη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ των σκουπουδιών, των εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών, των εκατοντάδων βιομηχανιών, δεν υπάρχει νόμος;
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
Τα θερμά συγχαρητήρια του αρθρογράφου στο Δήμαρχο Αχαρνών και την κα Περιφερειάρχη για την πρωτοβουλία τους σήμερα να σταματήσουν το "έργο της ΔΕΗ" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here