Εκτυπώστε τα τέλη κυκλοφορίας στο taxisnet - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Εκτυπώστε τα τέλη κυκλοφορίας στο taxisnet

Έως 31/12 θα πρέπει οι ιδιοκτήτες οχημάτων να εκτυπώσουν από το taxisnet αλλά και να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2015. 

Η διαδικασία εκτύπωσης στο gsis είναι απλή καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί ο χρήστης με τους κωδικούς του taxisnet
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουν τα τέλη χωρίς το σχετικό ειδοποιητήριο στις τράπεζες, δίνοντας τον ΑΦΜ τους και τον αριθμό κυκλοφορίας τους. 

Ο οδηγός θα πρέπει να έχει πάντα στο αυτοκίνητό του την απόδειξη, που ουσιαστικά αντικαθιστά το σήμα. Όσοι δεν καταβάλουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας 2014 θα κληθούν να πληρώσουν το αντίτιμο εις διπλούν. 
Οι παραβάτες θα εντοπίζονται από τη ΓΓΠΣ με διασταυρώσεις και θα λαμβάνουν ηλεκτρονικά το πρόστιμο μέσω TAXISnet. Το σήμα αυτοκίνητου 2015 από 3 έως 9 δόσεις 
Συμφέρουσα από κάθε άποψη είναι η πληρωμή για το σήμα αυτοκίνητου 2015 με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. 
Οι πελάτες των τραπεζών με επαρκή όρια έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν σταδιακά τον φόρο ακόμη και ως τον Σεπτέμβριο του 2015. Πρόκειται για μια σημαντική ταμειακή διευκόλυνση, η οποία είναι δυνατή μέσω της υπηρεσίας άτοκων δόσεων. 
Ακόμη όμως κι αν επιλεγεί η εφάπαξ πληρωμή μέσω πιστωτικής, ο κάτοχός της κερδίζει μία άτοκη περίοδο χάριτος που μπορεί να φθάσει ως και τον ενάμιση μήνα, μεταθέτοντας με αυτόν τον τρόπο για μετά τα Χριστούγεννα τη συγκεκριμένη υποχρέωση. 
Οι εφετινές προσφορές δίνουν τη δυνατότητα αποπληρωμής από 3 ως και 9 άτοκες δόσεις.
 Επιπλέον, εφόσον γίνει σωστή επιλογή στην ημερομηνία που θα δοθεί η εντολή στην τράπεζα, η καταβολή των δόσεων ή του συνολικού ποσού μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και στα μέσα Φεβρουαρίου. Τα πλεονεκτήματα από τη χρήση της πιστωτικής κάρτας για τη συγκεκριμένη συναλλαγή είναι τα εξής:
 1. Ατοκες δόσεις. 
Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει ως και σε 9 άτοκες δόσεις. Με τον τρόπο αυτόν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αναβάλλουν για τον επόμενο χρόνο την εξόφληση του συγκεκριμένου φόρου, ελαφρύνοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό του Δεκεμβρίου. 
Σημειώνεται ότι εφόσον κάθε μήνα ο κάτοχος της κάρτας εξοφλεί το υπόλοιπό του, δεν επιβαρύνεται με τόκους. 
2. Μετάθεση πληρωμών. 
Ολες οι πιστωτικές κάρτες δίνουν τη δυνατότητα μετάθεσης της εξόφλησης μιας αγοράς ως και κατά 50 ημέρες. 
Λόγω του τρόπου λειτουργίας του «πλαστικού» χρήματος, η αποπληρωμή μιας συναλλαγής που γίνεται σήμερα πραγματοποιείται 15-20 ημέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού που την περιλαμβάνει. 
Αρα συμφέρει τον κάτοχο της κάρτας να δώσει την εντολή πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μετά την έκδοση του λογαριασμού του Δεκεμβρίου προκειμένου να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο είτε την πληρωμή της πρώτης εκ των δόσεων ή του συνόλου του ποσού, εφόσον επιλεγεί η εφάπαξ εξόφληση. 
Σημειώνεται ότι η εξόφληση γίνεται αποκλειστικά μέσω των τραπεζών ή των ΕΛΤΑ, ενώ έχει καταργηθεί και το αυτοκόλλητο σήμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here