ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - Κοινή επιστολή των δικαστικών συντακτών - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - Κοινή επιστολή των δικαστικών συντακτών

Κοινή επιστολή των δικαστικών συντακτών

Επιστολή με αποδέκτη το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην οποία επισημαίνουν ότι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον Κώδικα Δεοντολογίας προστατεύοντας τις πηγές τους, υπογράφουν 18 συντάκτες του δικαστικού ρεπορτάζ.
 Αφορμή για την επιστολή, με την οποία ζητούν να αποκατασταθεί η αλήθεια, αποτέλεσε σημερινό Δελτίου Τύπου του κόμματος, το οποίο χαρακτήριζε "τετατουργήματα" δημοσιεύματα σχετικά με την προσέλευση του Π. Καμμένου στον εισαγγελέα.

 Ολόκληρη η επιστολή των δικαστικών συντακτών προς τους ΑΝ.ΕΛ. έχει ως εξής: 
"Αναφερόμενοι στο Δελτίο Τύπου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τίτλο: "ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ" που συντάχθηκε "με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα" τα οποία αφορούν "τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα (ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος) αν και είναι συμφωνημένο για αύριο" οι δημοσιογράφοι του δικαστικού ρεπορτάζ θα θέλαμε να επισημάνουμε το εξής:
 
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του στο εφετείο ανέφερε: "Πριν από λίγο η συνήγορος με ειδοποίησε ότι ο κ. Ντογιάκος θέλει να καταθέσω τώρα αλλιώς θα κλείσει την υπόθεση... Πριν από 20 λεπτά πήρε η σύζυγός μου και συνήγορος ότι ωρύετο ο κ. Ντογιάκος στο γραφείο του στέλνοντας μου το μήνυμα ότι θα κλείσει η υπόθεση και χωρίς τη δική μου κατάθεση αν το κρίνει αυτός αν δεν έρθω σήμερα".
 
Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ζητάμε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τον ίδιο τρόπο που καταγγελθήκαμε ως "τετατουργοί" να αποκατασταθεί η αλήθεια.
 
Θα θέλαμε ακόμα να επισημάνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές, αφού σπάνια αυτές εκδίδουν Δελτία Τύπου.
 
Οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον Κώδικα Δεοντολογίας προστατεύοντας τις πηγές τους. Είναι απαράδεκτο να εκμεταλλεύονται κάποιοι κατά το δοκούν την αυτονόητη προστασία των πηγών.
 
Άννα Κανδύλη
Ρεγγίνα Σπυράτου
Τζούλη Βινιεράτου
Κωνσταντίνος Γεώργιζας
Παναγιώτης Στάθης
Αντωνία Ξυνού
Σοφία Φασουλάκη
Σοφία Σπίγγου
Βάσω Παλαιού
Μαρία Ζαχαροπούλου
Ντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Κατή
Μίνα Μουστάκα
Ιωάννα Μάνδρου
Μαρία Δήμα
Χριστιάνα Χατζηιορδάνογλου
Φάνης Καραμπατσάκης
Βάσω Κόκκαλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here