Εκλογές 8 Φλεβάρη με 151 ψήφους η εκλογή πρόεδρου της Δημοκρατίας από τη νέα Βουλή - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές 8 Φλεβάρη με 151 ψήφους η εκλογή πρόεδρου της Δημοκρατίας από τη νέα Βουλή

Το αποφάσισαν οι ξένοι νταβατζήδες χωρίς να μας ρωτήσουν!
Η τρόικα και οι δανειστές απαίτησαν νέα κυβέρνηση για να ψηφίσει το νέο μνημόνιο με τα νέα σκληρά, αντιλαϊκά και αβάσταχτα μέτρα που θα εξαθλιώσουν το λαό ακόμα περισσότερο

ME ENTOΛΗ των ξένων, της τρόικας και των αρχιτοκογλύφων δανειστών η κυβέρνηση υποχρεώνεται να αφήσει ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ότι τάχατες έχει βρει τους 180 βουλευτές που χρειάζονται για να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να παραμείνει στην εξουσία για άλλα δύο χρόνια και να προκηρύξει εκλογές για τις 8 ή το αργότερο 15 Φλεβάρη.
Στην ουσία τα αφεντικά μας, οι ξένοι, που με τη βοήθεια της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, κυβερνούν εδώ και 5 χρόνια τη χώρα, έδωσαν ΕΝΤΟΛΗ στην κυβέρνηση με ΙΤΑΜΟ μάλιστα τρόπο, στην ουσία τους είπαν «ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ» σας δίνουμε μόνο δύο μήνες παράταση του μνημονίου για να τελειώσετε όλες τις εκκρεμότητες.
Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες μας, οι ξένοι είναι έξω φρενών με την ανικανότητα που έχει επιδείξει σε όλους τους τομείς η σημερινή κυβέρνηση και με τα πενιχρά έως ανύπαρκτα επιτεύγματά τους και επομένως ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ότι μπορεί να κάνει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση μαζί τους, γιατί την θεωρούν πλήρως ανίκανη και ανυπόληπτη και γι αυτό ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ, τώρα, αμέσως, εκλογές…
Η κυβέρνηση από την πλευρά της ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ πλήρως, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και προσπάθησε στην αρχή μεν να ψελλίσει στους ξένους ότι «μπορεί» να βρει τους 180 βουλευτές. Οι ξένοι απάντησαν ότι τους λένε παραμύθια, γιατί είναι αδύνατον να βρεθούν με τις σημερινές συνθήκες 180 αποστάτες και ότι αυτά είναι μεγάλα ψέματα για εσωτερική κατανάλωση.
Ο δεύτερος ισχυρισμός της κυβέρνησης για να τραβήξουν λίγο παραπέρα τις εκλογές και για να μην εκτεθούν στους ψηφοφόρους τους, που εδώ και 2 χρόνια τους ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ασύστολα ότι τάχατες θα τελειώσουν την τετραετία, ήταν ότι πρέπει για το καλό του τόπου και τα… συμφέροντα των δανειστών μας, να αρχίσουν την αναθεώρηση του Συντάγματος για να λειτουργήσει πιο ομαλά το κράτος και να μαζέψουν περισσότερα χρήματα για την εξόφληση των δανειστών, οι ξένοι τους απαντούσαν πάλι με σκαιότατο τρόπο, «αφήστε τις εξυπνάδες», αρκετά ψέματα μας είπατε. Αν πραγματικά θέλατε την αναθεώρηση του Συντάγματος, θα έπρεπε να την είχατε ήδη τελειώσει τώρα και όχι να θέλετε να την αρχίσετε τώρα.
Πάμε για εκλογές
Μετά από όλα αυτά η κυβέρνηση κατάλαβε ότι έχει χάσει οριστικά το παιχνίδι και ότι οι ξένοι είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν τη χώρα αμέσως σε εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ των ξένων οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, που τόσα χρόνια χρησιμοποίησαν σαν πειθήνιο όργανό της, αλλά απεδείχθη ανίκανη.
Γι΄ αυτό ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ να υπογράψουν το νέο μνημόνιο που έχουν ήδη ετοιμάσει, για να μας αλυσοδέσουν ακόμα πιο γερά με πολύ σκληρά μέτρα, με ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα έχει ΝΩΠΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, με την οποία θα διαπραγματευθούν και ανάλογα ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ που θα έχει προκύψει από τις εκλογές, θα κάνουν και τις ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ελπίζοντας ότι θα πιάσουν τόπο και δεν θα πάνε χαμένες. Δεν θα διακινδυνεύσουν δηλαδή να… χάσουν τα λεφτά τους, πράγμα βέβαια που εμείς… ευχόμαστε να συμβεί.
Άρχισε το ξήλωμα της κατοχικής κυβέρνησης
Έτσι η κυβέρνηση χθες ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να ανακοινώσει επισήμως ότι αρχίζει στις 17 Δεκεμβρίου η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ψηφοφορία.
Η δεύτερη ψηφοφορία έχει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ να γίνει στις 23 Δεκεμβρίου και η Τρίτη, που θεωρείται ότι θα αποβεί πλέον άκαρπη στις 29 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια στις 8 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί η διάλυση της Βουλής και η προσφυγή στις εκλογές για τις 8 του Φλεβάρη.
Η χώρα πλέον εισήλθε στην ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ περίοδο της νεωτέρας ιστορίας της και καλούμε τον κόσμο να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να ψηφίσει ομαδικά τον Αλέξη. Να είναι σίγουροι οι Έλληνες ότι όση μεγαλύτερη ΔΥΝΑΜΗ δώσουμε στον Τσίπρα, με τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα διαχειριστεί τα εθνικά μας θέματα για να σώσει τη χώρα από την καταστροφή.
Ραγδαίες εξελίξεις
Kαταιγιστικές εξελίξεις προκαλεί η απόφαση των ξένων νταβατζήδων να ξεκαθαρίσουν οριστικά το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα. Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται η επίσπευση της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας καθώς και η προκήρυξη εκλογών στις 8 ή στις 15 Φεβρουαρίου, με δεδομένο το αδιέξοδο στην ανεύρεση των 180 βουλευτών που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου.
- Η απόφαση Σαμαρά για την επίσπευση εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας με την πρώτη ψηφοφορία να διενεργείται 17 Δεκεμβρίου και την κρίσιμη τελική ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου, εντάσσεται στη στρατηγική των ξένων νταβατζήδων για οριστικό ξεκαθάρισμα των πολιτικών εκκρεμοτήτων στην Ελλάδα. Προκειμένου να θέσουν στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά από εκλογές τα εκβιαστικά διλήμματα για την ψήφιση νέου μνημονίου που περιλαμβάνει σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα.
- Οι εκλογές είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθούν 8 ή 15 Φεβρουαρίου, με δεδομένο το αδιέξοδο στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού η επιχείρηση αποστασίας δεν αποδίδει και οι 180 βουλευτές είναι άπιαστο όνειρο. Βεβαίως μετά τις εκλογές, ο αριθμός των βουλευτών που απαιτείται για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας κατεβαίνει στους 151 οπότε αναμένεται να λυθεί και αυτή η εκκρεμότητα. Στη συνέχεια οι ξένοι τοκογλύφοι θα σκληρύνουν τους εκβιασμούς απέναντι στη νέα κυβέρνηση για να διαπιστώσουν τις διαπραγματευτικές αντοχές τους. Όπως όλα δείχνουν στις εκλογές θα κερδίσει και μάλιστα με αυτοδύναμη πλειοψηφία στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας. Οι ηγετικές ικανότητες θα δοκιμαστούν αμέσως μετά την εκλογή του, αφού οι ξένοι τοκογλύφοι θα επιχειρήσουν με εκβιαστικές πρακτικές να τον θέσουν σε κατάσταση ομηρίας. Γι΄ αυτό επιβάλλεται η συστράτευση του λαού, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα μεγάλο και ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί συντεταγμένα η καθοριστική μάχη απέναντι στους ξένους τοκογλύφους.
Αργά τη νύχτα οργίασαν οι φήμες ότι αναζητούσαν γυναίκα υποψήφια για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here