Συλλήψεις για τις απόπειρες δολοφονίας κατά Καραμανλή - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις για τις απόπειρες δολοφονίας κατά Καραμανλή


Τουλάχιστον 20 πρόσωπα, εκ των οποίων οι 12 είναι Έλληνες και οι υπόλοιποι εργάζονταν για λογαριασμό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, φαίνεται πως είναι μπλεγμένα στις δυο απόπειρες δολοφονίες κατά του Κώστα Καραμανλή.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Kontra News, η ανάκριση έχει εντοπίσει πρόσωπα και υπηρεσίες τα οποία εμπλέκονται στη συνωμοσία που είχε στόχο τον πρώην πρωθυπουργό αλλά και την ακύρωση των μεγάλων ενεργειακών και εξοπλιστικών συμφωνιών που επρόκειτο να υπογραφούν με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, που επικαλείται στοιχεία από το πόρισμα που συντάσσει ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας, καθοριστικό ρόλο στο σχέδιο που είχε στηθεί εις βάρος του κ. Καραμανλή είχε ο Άλεξ Ρόντος, από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως αναφέρεται στην ίδια εφημερίδα, το πόρισμα του κ. Φούκα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα εντός των επόμενων ημερών.
Το σχέδιο «ΠΥΘΙΑ 1»
Όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό Crash στο τεύχος του Οκτωβρίου, ο κ. Φούκας φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι εντοπίστηκε με σαφήνεια μια οργανωμένη προσπάθεια πίεσης και ανατροπής της κυβέρνησης Καραμανλή, που ξεκίνησε από τους πρώτους μήνες της πρωθυπουργικής του θητείας και άρχισε να εντείνεται από το 2007 και μετά.

Όπως υποστηρίζει σε κατάθεση του πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, την οποία αποκάλυψε το ίδιο περιοδικό, «το σχέδιο Πυθία 1″ σχετίζεται απόλυτα με το βέτο της ελληνικής κυβέρνησης στο Βουκουρέστι, τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το πρόγραμμα visa-waiver, τα τηλεγραφήματα του εδώ πρέσβη των ΗΠΑ Σπέκαχαρντ για οργανωμένες προσπάθειες των Αμερικανών να ακυρωθούν όλες οι συμφωνίες Ελλάδας-Ρωσίας, η αγωνία του ίδιου πρέσβη για το αποτέλεσμα των εκλογών και η έντονη επιθυμία για νίκη του Γιώργου Παπανδρέου, οι ωμές και εκτός προβλεπόμενων αρμοδιοτήτων παρεμβάσεις του προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη σε θέματα μειονότητας και οι αιφνιδίως εμφανισθείσες αποκαλύψεις για το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπαιδίου».
Στην ίδια κατάθεση αναφέρεται επίσης ότι «επίσης, είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται με την όλη υπόθεση το σκάνδαλο Vodafone, η ουσιαστικά αρνητική θέση της ελληνικής κυβέρνηση στο Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο, η πτώση του Σινούκ και ο θάνατος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην πτήση του για το Αγιον Όρος και εφόσον δεν αποδεικνύεται ως ατύχημα, οι αναφορές του Αμερικανού πρέσβη Ρις για ανάγκη αντικατάστασης του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου από τον Θεόφιλο, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη κρίση στην ελληνική εκκλησία, οι προφανώς σχεδιασμένες, χρονικά επιλεγμένες και ταυτοχρόνως εκδηλωθείσες πυρκαγιές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, τα εκτεταμένα επεισόδια που ακολούθησαν τη δολοφονία του νεαρού Γρηγορόπουλου, οι μετέπειτα επιθέσεις της οργάνωσης “Επαναστατικός Αγώνας” και η εμφάνιση της δολοφονικής οργάνωσης “Σέχτα Επαναστατών”».
Ποιος είναι ο Αλεξ Ρόντος
Όσον αφορά στον Αλεξ Ρόντος, το Crashστο τεύχος του Μαρτίου είχε αποκαλύψει ότι πρόκειται για άνθρωπο των αμερικανικών και ισραηλινών υπηρεσιών, με τα συμφέρονταν των οποίων ταυτίζονται οι μέχρι σήμερα δραστηριότητες του, κινούμενος πάντοτε έξω και πέρα από κάθε θεσμικό πλαίσιο.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 εμφανίστηκε δίπλα στον Τζορτζ Σόρος, που πότε ήταν κεντρικό στέλεχος του ομίλου Rothchildστις ΗΠΑ. Ο Σόρος τον σύστησε στον Καραμανλή και στη συνέχεια έκανε επαφή με τον Ανδρέα Παπανδρέου και την οικογένεια του. Έγιναν κολλητοί, και ορισμένα στελέχη των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι τότε άρχισε η πλέον σκοτεινή ιστορία διείσδυσης Αμερικανών και Ισραηλινών στο υπουργείο Εξωτερικών μας.
Το 1998 γνωρίζεται με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος αναλαμβάνοντας μετά ένα χρόνο το υπουργείο Εξωτερικών, τον διόρισε προϊστάμενο της ΥΔΑΣ (Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας), που είχε την εποπτεία των ΜΚΟ και φερόταν να διαχειρίζεται τη χρηματοδότηση τους.
Η σχέση Ρόντου – Παμπούκη
Στο μεταξύ, στενός φίλος του Ρόντου υπήρξε ο πρώην υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ Χάρης Παμπούκης. Όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό Crash οι ανακριτικές αρχές ερευνούν αν η σχέση Ρόντου – Παμπούκη θα πρέπει να συσχετιστεί με το Πυθία 1. Κι αυτό γιατί μια ημέρα πριν τη δημοσίευση το πρώτου εγγράφου της ΕΥΠ και τις αποκαλύψεις για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ ο τότε διοικητής της ΕΥΠ Κων. Μπίκας είχε συνάντηση με τον Παπανδρέου, τον οποίο προφανώς ενημέρωσε για το περιεχόμενο του δημοσιευθέντος την επομένη του εγγράφου της ΕΥΠ, στο οποίο αναφερόταν και εμπλεκόταν το όνομα του Ρόντου.
Την επομένη, 17-6-2011, αποφασίστηκε ανασχηματισμός και ο Παμπούκης (από τους μέχρι τότε πλέον στενούς συνεργάτες του Παπανδρέου) προ γενική έκπληξη, παύθηκε από υπουργός Επικρατείας και τοποθετήθηκε αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, θέση από την οποία παραιτήθηκε έπειτα από δυο μήνες και έκτοτε… εξαφανίστηκε.
Πηγή "CrashOnLine"
Εμπλοκή στενών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου δείχνει η Δικαιοσύνη
Έχουν εντοπιστεί 12 Ελληνες και 8 ξένοι που εργάζονταν για λογαριασμό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών

Ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα αναμένεται να προκαλέσει το πόρισμα – φωτιά για τις δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός και τα σχέδια για την αποσταθεροποίηση της χώρας, το οποίο πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της kontranews, η ανάκριση έχει εντοπίσει πρόσωπα και υπηρεσίες τα οποία εμπλέκονται στη συνωμοσία που είχε στόχο τον πρωθυπουργό της χώρας και την ακύρωση των μεγάλων ενεργειακών και εξοπλιστικών συμφωνιών που επρόκειτο να υπογραφούν τότε με την Ρωσία. Κατά πάσα πιθανότητα η Δικαιοσύνη θα διατάξει και συλλήψεις Ελλήνων που συμμετείχαν ενεργά, τόσο στις απόπειρες δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, όσο και στο δίκτυο κατασκοπείας που είχε στηθεί στο οποίο, σύμφωνα με το πόρισμα, είχε καθοριστικό ρόλο ο Άλεξ Ρόντος από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου.
Από την ανάκριση έχει τεκμηριωθεί η συμμετοχή τουλάχιστον 20 προσώπων, οι 12 εκ των οποίων είναι Έλληνες και οι υπόλοιποι εργάζονταν για λογαριασμό αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Το πόρισμα συνδέει το δίκτυο κατασκοπείας, τις υποκλοπές στα τηλέφωνα του πρωθυπουργού και των συνεργατών του και τις απόπειρες δολοφονίας κατά του Κ. Καραμανλή, με τις φωτιές στην Πελοπόννησο, αλλά και τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας.
Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί δείχνει ενιαίο κέντρο καθοδήγησης, τόσο για τις απόπειρες, όσο και για την αποσταθεροποίηση και αποδίδει ενεργό συμμετοχή και ρόλο σε συγκεκριμένα στελέχη αμερικανικών υπηρεσιών αλλά και στον Άλεξ Ρόντο. Επίσης αποδίδονται ευθύνες ακόμα σε δύο στενούς συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, ο ένας εκ των οποίων είχε καταλάβει νευραλγική θέση στην κυβέρνηση μετά την πτώση Καραμανλή.
Από τα στοιχεία της ανάκρισης προκύπτει ότι το σύστημα Παπανδρέου λειτουργούσε συμπληρωματικά με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ενώ ο Άλεξ Ρόντος ήταν εκείνος που αξιολογούσε τις πληροφορίες που αφορούσαν τις συμφωνίες που επρόκειτο να υπογράψει ο Κ. Καραμανλής με τον Πούτιν.
Οι διώξεις που θα ασκηθούν είναι σε βαθμό κακουργήματος και τα αδικήματα που τελέστηκαν είναι κατασκοπεία, υποκλοπές, απόπειρα δολοφονίας και συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις που είχαν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.
Το πρόβλημα που εντοπίζει η Δικαιοσύνη εστιάζεται στη συμμετοχή των Αμερικανών πρακτόρων, ο οποίοι βέβαια δεν πρόκειται να δεχθούν να δικαστούν από ελληνικά δικαστήρια λόγω ετεροδικίας.
Η δημοσιοποίηση του πορίσματος αναμένεται να προκαλέσει και τριβές στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, αφού περιγράφει με στοιχεία και ονόματα όλες τις δράσεις των Αμερικανών πρακτόρων που είχαν στήσει το δίκτυο κατασκοπείας και οργάνωσαν μαζί με τους Έλληνες συνεργούς τους τις δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του Κ. Καραμανλή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην υπόθεση έχουν εμπλακεί και οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αφού κλιμάκιο Ρώσων πρακτόρων είχε αποτρέψει τη μία από τις δύο δολοφονικές απόπειρες κατά του Κ. Καραμανλή.
Το κλιμάκιο Ρώσων πρακτόρων είχε στα χέρια του καυτό υλικό από τις επιχειρήσεις αντικατασκοπίας. Οι έμπειροι πράκτορες είχαν γίνει η σκιά του Κ. Καραμανλή, ακυρώνοντας τα σχέδια των Αμερικανών συναδέλφων τους και των ιδιωτών συνεργών τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις απόπειρες που είχαν στόχο τον Κ. Καραμανλή, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούσαν επαγγελματίες δολοφόνους που δεν είχαν επίσημη σχέση με την υπηρεσία.
Οι δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του Κώστα Καραμανλή
Δύο φορές επεχείρησαν να σκοτώσουν τον Κώστα Καραμανλή, για να ματαιώσουν τη μεγάλη συμφωνία με την Ρωσία. Δυτικές μυστικές υπηρεσίες, είχαν εκπονήσει σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα Πρωθυπουργού, τον οποίο και είχαν υπό συνεχή, στενή παρακολούθηση, στη βάση του μυστικού σχεδίου «Πυθία-I». Το σχέδιο αυτό, γνώριζε ο περιβόητος Άλεξ Ρόντος, ο οποίος ενημέρωνε τον Γιώργο Παπανδρέου κι εκείνος με τη σειρά του, τους Αμερικανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here