ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ...


ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ...




Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ- ΡΩΜΑΝΟ

Εκτακτα μέτρα με απαγόρευση συγκεντρώσεων από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου σε συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου, με αφορμή την επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Η απαγόρευση, πάντως, λαμβάνει διαφορετικές διαστάσεις καθώς το Σάββατο είναι και η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και ήδη έχουν ανακοινωθεί κινητοποιήσεις. Μάλιστα, το γεγονός βαραίνει ακόμη περισσότερο από το ότι ο Νίκος Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας του ενώ εκφράζονται φόβοι στην Αστυνομία ότι μπορεί να γίνουν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Κάτι που ήδη έγινε πριν δύο μέρες με αφορμή διαδήλωση για τον Ν. Ρωμανό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:
Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Τουρκίας, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία, το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα της Παρασκευής 05 Δεκεμβρίου μέχρι και την 15:00 ώρα του Σαββάτου 06 Δεκεμβρίου, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς...(και ακολουθεί το κατεβατό που περικλείει όλο το κέντρο αλλά και τις μεγάλες οδικές αρτηρίες)
Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι απαγορεύονται οι πορείες και οι συγκεντρώσεις λόγω των εορτών του Αγίου Σάββα και του Αγίου Νικολάου ... ώστε να μπορούν οι εορτάζοντες να δεχτούν τους καλεσμένους τους χωρίς προβλήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here