Που και πότε θα γίνει η συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεγκ για το 2015f - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Που και πότε θα γίνει η συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεγκ για το 2015f

Η τοποθεσία και οι ημερομηνίες της προσεχούς συνεδρίασης για το 2015 της περιβόητης Λέσχης Bilderberg επιβεβαιώθηκε.
Συγκεκριμένα η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο Interalpen, στα αυστριακά βουνά κοντά στην πόλη Telfs.
Σε ένα δελτίο τύπου, η αυστριακή αστυνομία αποκάλυψε ότι τα μέτρα ασφαλείας για την συνεδρίαση θα είναι σε ισχύ από 9 μεχρι 14 Ιουνίου. Όπως συνηθίζει η Λέσχη Bilderberg, η συνάντηση των αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη έως την Κυριακή εκείνης της εβδομάδας, 11 έως 14 Ιουνίου.
Το δελτίο τύπου της αστυνομίας επισημαίνει ότι η ασφάλεια κατά τη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg θα είναι μέρος της ίδιας στρατηγικής ασφαλείας που θα έχει να κάνει και με τη συνεδρίαση της G7, η οποία έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις αρχές εκείνης της εβδομάδας, 7 με 8 Ιουνιου, στο Schloss Elmau στη Βαυαρία.
“Ο χώρος της συνόδου κορυφής της G7 βρίσκεται μόλις 3,6 χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή από τα αυστριακά σύνορα, και οι δύο εκδηλώσεις καλύπτουν παρόμοια ζητήματα “συνεχίζει η ανακοίνωση.
Τυχαίο πως η μία συνεδρίαση ακολουθεί την άλλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here