7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, (ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ), ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ… ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΙΑ 8η ΦΟΡΑ!!!
Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here