Τρεις τρόποι με τους οποίους σε «μπλοκάρουν» τα αρνητικά άτομα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τρεις τρόποι με τους οποίους σε «μπλοκάρουν» τα αρνητικά άτομα

1. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι είσαι θύμα των περιστάσεων. Η αλήθεια είναι ότι οι περιστάσεις είναι αυτές που είναι και ότι εσύ μπορείς να αποδειχθείς νικητής των περιστάσεων, οποιεσδήποτε κι αν είναι. Μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου πραγματικότητα με τις πεποιθήσεις σου, τις σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου.

2. Σε κάνουν να νιώθεις ένοχος επειδή είσαι υγιής, ευτυχισμένος, ευλογημένος, ή ευτυχισμένος με οποιονδήποτε τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι κανένας στον κόσμο δεν έχει το δικαίωμα ή την άδεια να σε κάνει να νοιώθεις ένοχος – εκτός κι αν τους έχεις βλάψει με κάποιον τρόπο (αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ).
3. Σε κάνουν να ξεχνάς ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και ευλογία. Η αλήθεια είναι ότι για το κάθε τι έχουμε το δικαίωμα επιλογής. Η δική τους επιλογή μπορεί να είναι να ζουν στη μιζέρια. Η δική σου μπορεί να είναι διαφορετική.
Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν με τα αρνητικά άτομα στη ζωή σου που απομυζούν από σένα την πολύτιμη ενέργεια σου, συζητώντας για σκουπίδια και παραπονούμενοι για την «χάλια» κατάσταση του κόσμου, την οικονομική κρίση ή τον γάμο τους;
Μα φυσικά θα πρέπει να θέσεις ένα τέλος σε αυτό. Κι αν δεν το κάνεις, εσύ θα φταις.
Και βασικά εξαρτάσαι από το πόσο πολύ θέλεις, ή ακόμα καλύτερα πόσο πολύ ποθείς ένα λαμπρό μέλλον. Αν είσαι συνειδητός στο να διεκδικήσεις το μεγαλύτερο δυναμικό σου και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, δεν μπορείς να επιτρέπεις ξεζουμίσματα ενέργειας αυτού του τύπου στη ζωή σου. Δεν είναι ότι δεν τους αγαπάς. Και φυσικά τους αγαπάς, ιδιαίτερα αν είναι κοντινά σου πρόσωπα, αλλά αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να ρουφούν την πολύτιμη ενέργεια σου και να κλέβουν το λαμπρό σου μέλλον.
Εγωιστικό άραγε;
Μάλλον δείχνει αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό. Αντίθετα, δεν είναι εγωιστικό από την δική τους πλευρά να σπαταλούν όχι μόνο το δικό τους δυναμικό και ευκαιρίες στη ζωή τους αλλά και τον δικό σου χρόνο; Δεν είναι αυτό ίσως η πιο εγωιστική δράση πάνω σ’ αυτό τον πλανήτη;
Έχεις υποχρέωση να χρησιμοποιείς το δυναμικό σου με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν το κάνεις μη ρίχνεις το φταίξιμο σε κανέναν. Κάνε λοιπόν τις σωστές επιλογές και περιέβαλε τον εαυτό σου με τους σωστούς ανθρώπους. Μην είσαι κολλημένος σε ανθρώπους της οικογένειας σου ή ακόμα της πόλης σου. Υπάρχουν δισεκατομμύρια σ’ αυτή τη γη. Είναι αδύνατον να μη βρεις κάποιους.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here