Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ...

Η διάσημη χειρονομία της καγκελαρίου Γερμανίας Α. Μέρκελ, η οποία απετέλεσε το σήμα κατατεθέν της τελευταίας προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος CDU, είναι ένας πανάρχαιος συμβολισμός. Ένας αποκρυφιστικός συμβολισμός ο οποίος ονομάζεται «σύμβολο του νερού» και απευθύνεται σε κάποια θεά (!!!) Auramoth, η οποία είναι προφανώς γνωστή μόνο στους μυημένους σε συγκεκριμένες μυστικές οργανώσεις που είναι όλες ανθελληνικές. Η ονομασία του συμβόλου αυτού υπάρχει σε βιβλίο το οποίο εκτός από την αποκάλυψη του ονόματος του συμβολισμού αυτού, περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να σχηματίσει το «σύμβολο του νερού» με τα χέρια του.
Η περιγραφή έχει ως εξής: «Με τους αντίχειρες και τους δείκτες ενωμένους, τοποθετούμε τα χέρια στο κάτω μέρος του στέρνου, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με την κορυφή προς τα κάτω». Δηλαδή, όπως ακριβώς το κάνει η Μέρκελ, και όχι μόνο αυτή. Το συγκεκριμένο βιβλίο με τις «πληροφορίες» αυτές είναι ψυχοβλαβές και επικίνδυνο για τους ανθρώπους διότι ασχολείται με την μαγεία και δυστυχώς υπάρχει και στα ελληνικά.
Ο συμβολισμός είναι καμπαλιστικός, Καμπάλα είναι η απόκρυφη παράδοση των εβραίων, είναι ένα μυστικό θεοσοφικό σύστημα που κάποιοι λένε ότι είναι μαγεία. Σε άλλο καμπαλιστικό βιβλίο για τη Χρυσή Αυγή, (οι τίτλοι των βιβλίων δεν δίνονται για ευνοήτους λόγους), στην σελίδα 562, δίνεται το σύμβολο της θεάς αυτής, που όπως φαίνεται είναι το ανεστραμμένο τρίγωνο. Όταν ο μυημένος σχηματίζει με τα χέρια του το ανεστραμμένο τρίγωνο που είναι σύμβολο της θεάς Auramoth, δεν κάνει τίποτε άλλο από να την επικαλείται αλλά και δείχνει ότι είναι οπαδός της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το ανεστραμμένο τρίγωνο συμβολίζει τη Νέα Εποχή, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Νέα Εποχή ονομάζεται και εποχή του Υδροχόου και Υδροχόος είναι αυτός που χύνει νερό. Κυριολεκτικά, Υδροχόος είναι αυτός που χύνει σε κάποιον νερό για να πλυθεί. Κάθε τέτοιου είδους εποχή που της δίνεται όνομα από αστερισμό, διαρκεί περίπου 2.150 χρόνια. Το ημερολόγιο των Μάγια αυτό ακριβώς εννοούσε. Τελείωσε η εποχή των Ιχθύων στις 21 – 12 – 2012 και η Γη μπήκε στην εποχή του Υδροχόου που το χαρακτηριστικό του Υδροχόου είναι το νερό. Η εποχή των Ιχθύων ήταν η εποχή του χριστιανισμού. Ήλθε στην Γη ο Ιησούς Χριστός (που ως γνωστόν Ι = Ιησούς, Χ = Χριστός, Θ = Θεού, Υ = Υιός, Σ = Σωτήρ) και αναπτύχθηκε ο χριστιανισμός. Τώρα, στη Νέα Εποχή, στην εποχή του Υδροχόου, θα έλθει ο Αντίχριστος με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι αυτό η Νέα Εποχή είναι η εποχή του Αντίχριστου.
Πολύ ωραία και απλοϊκά μας τα εξηγεί αυτά και ο Μανώλης Ρασούλης στο τραγούδι, Υδροχόος και το οποίο πολλοί το έχουν σιγοτραγουδήσει. Έγραψε πριν μερικά χρόνια:
Μπαίνουμε στον Υδροχόο και θ’ ανάψουνε φωτιές οι καιροί νερό θα φέρουν έτσι λεν αυτοί που ξέρουν κι όμως θα καούν καρδιές
Μπαίνουμε στον Υδροχόο και θα φύγουν οι Ιχθείς έτσι ήτανε γραμμένα μέσα στ’ άστρα τα σβησμένα που `χα δει στα μάτια της
Εκτός από την Μέρκελ πολλοί άλλοι διάσημοι φωτογραφίζονται κάνοντας με τα χέρια τους το σύμβολο του νερού, το σύμβολο της Νέας Εποχής. Ηθοποιοί και τραγουδιστές όπως ο Έντυ Μέρφυ και ο Τζέσσυ Μακάρτνεϋ, και πολλοί άλλοι. Καθώς επίσης και ο διάσημος Ντόκτορ Οζ (Το Οζ δεν είναι τυχαίο όνομα. Θυμηθείτε το παιδικό βιβλίο με τίτλο: Ο υπέροχος μάγος του Οζ) αλλά και άλλοι διάσημοι που ασχολούνται με θέματα υγείας.
Υπάρχουν όμως και διασημότεροι όπως η Μισέλ Ομπάμα, η γυναίκα του προέδρου των ΗΠΑ Μπ. Χ. Ομπάμα και η Όπρα Γουΐνφρεϋ. Η δικιά μας Ζ. Κωνσταντοπούλου. Ένας κακός δικτάτωρ, ο Αδ. Χίτλερ και ένας καλός δικτάτωρ, ο διάσημος και πολυτιμημένος από όλα σχεδόν τα σημαντικά κράτη του κόσμου (γιατί άραγε;) ο ηγέτης της Αιθιοπίας Χαϊλέ Σελασιέ.
Το σύμβολο του νερού, το οποίο είναι γνωστό πλέον ως χειρονομία της Μέρκελ, είναι ένα αρχαίο σύμβολο και ενώ νομίζουμε ότι παλιές δοξασίες έχουν εξαλειφθεί, στην πραγματικότητα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Είναι μπροστά μας αλλά δεν τις βλέπουμε, γιατί μας «εκπαίδευσαν» να μην τις βλέπουμε. Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here