«Μύλος» στο Δήμο Τριφυλίας για το… «Μύλο» στον Αγρίλη! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

«Μύλος» στο Δήμο Τριφυλίας για το… «Μύλο» στον Αγρίλη!

Κυριολεκτικά «μύλος» επικρατεί στο Δήμο Τριφυλίας για το… «Μύλο» στον Αγρίλη Φιλιατρών, καθώς το οικόπεδο, το ακίνητο, η νομιμοποίηση, η άδεια λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ό,τι σχετίζεται με αυτά έχει μεγάλη ιστορία και, όπως φαίνεται, αυτή θα τραβήξει για πολύ ακόμα.
Ενώ, λοιπόν, στο Δήμο Τριφυλίας υπήρχε η άποψη, με νομική – προφανώς – βάση, ότι το ακίνητο είναι δικό του και το εκμεταλλεύεται, αλλά και του Ομίλου Φίλων Αγρίλη (ΟΦΑ), με σχέση 70 – 30, όπως είπε χθες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας η πρόεδρός της και αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μαρία Πανουσιοπούλου, πρόσφατα ο ενοικιαστής υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΟΦΑ. Το αρχικό συμφωνητικό μίσθωσης υπεγράφη το 2009 μεταξύ του τότε δημάρχου Φιλιατρών, του ενοικιαστή και του ΟΦΑ. «Σήμερα, έρχεται αγωγή ότι ο Μύλος ανήκει στον ΟΦΑ!», τόνισε η κα Πανουσιοπούλου.
Πότε και πού εκδικάστηκε η υπόθεση, ρώτησε ο Σαράντος Κουκούμης και η κα Πανουσιοπούλου του είπε ότι η εκδίκαση έγινε στο Εφετείο στις 3 Μαρτίου του 2008 και συμπλήρωσε πως υπάρχουν αποφάσεις του Δ.Σ. Φιλιατρών, αποφάσεις δικαστηρίων και έχει μεγάλη ιστορία η υπόθεση, καθώς φέτος ο ενοικιαστής υπέγραψε συμφωνητικό με τον ΟΦΑ. Πρότεινε τον ορισμό δικηγόρου, του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, για να γνωμοδοτήσει εάν το ακίνητο ανήκει στον ΟΦΑ ή το Δήμο! Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here