Δέκα σημάδια Δέκα αιτίες για τον Γ'ΠΠ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Δέκα σημάδια Δέκα αιτίες για τον Γ'ΠΠ

1. Ο Πόλεμος σημαίνει αιώνια κρίση, ετσι το χρέος των κρατών θα αυξηθεί περισσότερο και θα βρούνε και αλλη αιτίαγια την εκτύπωση και άλλου χρωματιστου αέρα.
2. Σε ενα πόλεμο οι πολιτικοί της Δύσης θα κατηγορήσουν άλλες χώρες οπως την Ρωσία, την Κίνα και ισως ορισμένες αραβικές χώρες για την κατάρρευση του δολαρίου και του ευρώ για την κλιμάκωση της κρίσης των οικονομιών τους.
3. Το καρτέλ των Κεντρικών τραπεζών έπληξαν τις οικονομίες στην Δύση με την απεριόριστη δημιουργία χρήματος, την φθηνή πίστωση και το αφάνταστο ύψος του κρατικού χρέους σε όλες τις χώρες. Ο πόλεμος βολεύει τους δυτικούς πολιτικούς γιατι θα περάσουν την ευθύνη για το σκάσιμο της οικονομικής φούσκας στον εχθρό τους.
4. Με ενα πόλεμο οι ΗΠΑ θα εχουν τον απόλυτο έλεγχο της ΕΕ του ΝΑΤΟ και των ευρωπαϊκών χωρών.
5. Ο πόλεμος θα μεγαλώσει την ανάγκη και την εμφάνιση και άλλων αποσχιστικων κινημάτων στην Ευρώπη και αυτο με την σειρά του χάος...μέσωτου χάους την ανάγκη της κοινωνικής Τάξης...της Νεας τάξης.
6. Ο πόλεμος ειναι η καλύτερη δικαιολογία για να φιμώσουν τον πολίτη και την αντιπολίτευση. Οι εναλλακτικές θέσεις θα Θεωρήσουν ως ανατρεπτικές και επικίνδυνες.
7. Ο πόλεμος εναντίον της Ρωσίας και του Ιράν εξασφαλίζει το μονοπώλιο των αραβικών χωρών για τον ενεργειακό εφοδιασμό της Δύσης. Ετσι τα πετροδολάρια θα εξασφαλίσουν το μέλλον τους εις βάρος αλλων νομισμάτων.
8. Οπως ακριβώς είδαμε κατα την διάρκεια του Α'ΠΠ και Β'ΠΠ ενας πόλεμος επιτρέπει στην άρχουσα Ταξη να εξαλείψει με κάθε δυνατό τρόπο τον κίνδυνο ομάδων και κινημάτων που αντιτίθενται στις πολιτικές ορέξεις της. Η ελίτ αποκτά μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στην πολιτική εξέλιξη της χώρας και φυλακίζει τα επικίνδυνα πολιτικά στοιχεία.
9. Ενας πετυχημένος πόλεμος εναντίον των εχθρών της Δύσης θα καθυστέρησει τις ανατολικές υπερδυνάμεις οπως η Κίνα και η Ινδία. Η παγκοσμιοποίηση των χωρών και η υποταγή τους υπό την δυτική επιρροή καθιστά τις ΗΠΑ ικανές να υπέρ δανείσουν τις χώρες που κατάστρεψε ο πόλεμος και ετσι να τις ελέγχει ακόμα περισσοτερο.
10. Κατα την διάρκεια ενός πολέμου ειναι ευκολότερο για τους πολιτικούς της Νεας τάξης να αποτελειώσουν το έργο τους με τα σχεδον ανύπαρκτα πολιτικά δικαιώματα των πολιτών. Θα στραγγαλίσουν την ελευθερία του ελεύθερου λόγου για παντα...θα διαλύσουν την σχετική ευημερία του λαού στη Δύση και θα κατακλεψουν τα αποταμιευτικά ταμεία και τις συντάξεις των εργαζομένων. Πρώτα είχαμε την 9/11 επίθεση της Σιων στην καρδια της Γουόλ Στρίτ...μετα την χρηματοπιστωτική κρίση το 2008 που οι τράπεζες σώθηκαν με τα εκατοντάδες δις των φορολογουμένων...για να την πληρώσουν τωρα με περικοπές με την ανεργία και την πείνα...
....το Τσιπρακι στο δεξί χεράκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here