ΑΥΓΗ : ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ''ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ'' ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΥΓΗ : ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ''ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ'' ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, το επόμενο 15ημερο θα είναι «απολύτως καθοριστικό» για τις εξελίξεις ...
κατά σειρά αναγραφής στο άρθρο: «στον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τη χώρα»

Για έκτακτες πολιτικές εξελίξεις μετά τις 20 Αυγούστου, οπότε και εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία στη Βουλή επί της συμφωνίας που στοχεύει να συνάψει η κυβέρνηση με τους δανειστές για το τρίτο Μνημόνιο γράφει η Αυγή.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, το επόμενο 15ημερο θα είναι «απολύτως καθοριστικό» για τις εξελίξεις κατά σειρά αναγραφής στο άρθρο: «στον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τη χώρα».

Η εφημερίδα επικαλείται τις αναφορές του πρωθυπουργού στην πρόσφατη ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος επισημαίνοντας ότι «το μήνυμα που έστελνε ενόψει της κρίσιμης αυγουστιάτικης κοινοβουλευτικής αντιπαράθεσης περί το Μνημόνιο, (είναι) ότι η ψήφος ενός εκάστου βουλευτή θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από πριν. Κάθε ψήφος φέρνει πιο κοντά ή αντιθέτως απομακρύνει έκτακτες πολιτικές εξελίξεις».

«Κάπου εκεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, λοιπόν, θα έρθει στη Βουλή η ώρα για το μεγάλο "ναι" ή το μεγάλο "όχι", θα έρθει η στιγμή - και δεν θα είναι εύκολη - κατά την οποία κάθε βουλευτής θα πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στον "ξαφνικό θάνατο" και τον "μακρόσυρτο" θάνατο, εικόνα που επέλεξε ο γραμματέας της ΚΕ Τάσος Κορωνάκης για να περιγράψει το δίλημμα της συμφωνίας του Ιουλίου» σημειώνει, τέλος, η Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here