ΑΝΕΛ :ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΝΔ Μ ΕΤΟΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΝΕΛ :ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΝΔ Μ ΕΤΟΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ...

"Αν υπάρχει ένα κόμμα που μέσα σε μια νύχτα ξέχασε τα περίφημα… "Ζάππεια", αυτή είναι η σημερινή Νέα Δημοκρατία. Αν υπάρχει ένα κόμμα ...
που εφάρμοσε σκληρές μνημονιακές πολιτικές λιτότητας χωρίς να κάνει την παραμικρή διαπραγμάτευση, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Αν υπάρχει ένα κόμμα που ξέκοψε οριστικά από τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας και της κοινωνικής ευαισθησίας, αυτή είναι η σημερινή Νέα Δημοκρατία" αναφέρει σε δήλωση-απάντησή της στη ΝΔ, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


"Αν υπάρχει ένα κόμμα που κατάντησε εγχώριο παράρτημα των δανειστών και υποκατάστημα του ΛΑΟΣ, αυτό δεν είναι άλλο από τη σημερινή μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία" συνεχίζει στη δήλωσή της, παραθέτοντας δηλώσεις στελεχών της ΝΔ και συγκεκριμένα: "'Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας στη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, 14 Νοεμβρίου 2013, υπερασπιζόμενος τις απολύσεις: "Οι απολύσεις είναι αποφάσεις δικές μου, μη μου παίρνει τη δόξα η τρόικα όταν κάνω το αυτονόητο. Έχω βαρεθεί να κάνω το αυτονόητο και να παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν".
"Μάκης Βορίδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, 18 Ιανουαρίου 2015, σε ακροδεξιό παραλήρημα: "Δε θα νικήσει η Αριστερά την επόμενη Κυριακή. Δεν θα τους αφήσουμε ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας με τα όπλα…".

"Βαγγέλης Μεϊμαράκης, 5 Ιουλίου 2015, αμέσως μετά το δημοψήφισμα εκλιπαρεί να φέρει ο κ. Τσίπρας μια οποιαδήποτε συμφωνία με τους εταίρους: "Περιμένω τη χώρα να επανέλθει στην ομαλότητα και ότι εντός 48 ωρών ο κ. πρωθυπουργός θα φέρει τη συμφωνία. Αν δεν έρθει αυτή η συμφωνία εντός 48 ωρών όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, η εκτίμησή μου είναι ότι η χώρα βαδίζει σε τραγωδία με ευθύνη της κυβέρνησης"".

"Δυστυχώς, τις νεοφιλελεύθερες και ακροδεξιές απόψεις των Αδώνιδων και των Βορίδηδων υπερασπίζεται και προβάλει η Νέα Δημοκρατία των Σαμαρά - Μεϊμαράκη. Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα με τον εξοβελισμό του κ. Σαμαρά" καταλήγει στη δήλωσή της η κυρία Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here