Εχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Εχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία...

Εχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία...Με πανσέληνο μας αποχαιρετάει φέτος ο Ιούλιος. Δείτε ορισμένες προτάσεις για να θαυμάσετε απόψε το… μπλε φεγγάρι στη Μεσσηνία
• Στις 8.30 ανοίγει σήμερα τις πύλες του ο σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της Περιστεριάς, που θα μας συστηθεί από τον υπεύθυνο ανασκαφών - καθηγητή Προϊστορικής Αρχαιολογίας Γιώργο Κορρέ. Ακολουθεί συναυλία με το μουσικό συγκρότημα χάλκινων πνευστών «Μέταλλον», της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.
• Στο δροσερό Πάρκο του Πηδήματος, από τις 9.30 μ.μ. μας περιμένει η ορχήστρα "Εκτός Απροόπτου" και ο Π. Μάλαμας στο τραγούδι. Η διοργάνωση της αυριανής βραδιάς είναι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηδήματος.
• Από τις 8 μ.μ. ξεκινά η παρεΐστικη μάζωξη στην παραλία του Καρτελά, ανάμεσα στην Κυπαρισσία και το Καλό Νερό, ώστε να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα και την ανατολή του φεγγαριού. «Πάρτε το ποτάκι σας και το μουσικό οργανάκι σας κι ελάτε να δημιουργήσουμε μελωδίες και ωραίες ιστορίες... Απλές και αληθινές αξίες, που μας γαληνεύουν και μας τροφοδοτούν συνάμα με ενέργεια και δύναμη». Ακούστε τους διοργανωτές, κάτι θα ξέρουν.
• Ενα από τα διάσημα Fool Moon Party του οργανώνει απόψε και το beach bar «Ηobo» στην παραλία της Σάνταβας, από τις 10 το βράδυ και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here