ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΩΝ "ΕΔΕΙΞΕ" Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΩΝ "ΕΔΕΙΞΕ" Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ
Το τέλος των αποδείξεων προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις σήμερα το μεσημέρι επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης να συνδέσει το... 
αφορολόγητο με πληρωμές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως μια από τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, είναι στον τομέα της φορολογίας εισοδήματος κάτι που, όπως τόνισε, θα γίνει μέσα από την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνει το τραπεζικό σύστημα.

«Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνει το τραπεζικό σύστημα; Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω αυτός που επικαλείται ένα αφορολόγητο 9.000 ευρώ το χρόνο π.χ και πρέπει να αποδείξει όχι με μια κούτα από χαρτάκια που φέρνει στην Εφορία, ότι έχει κάνει αυτές τις δαπάνες, αλλά με μία βεβαίωση που θα έρθει χρονικά από την τράπεζά του στην Εφορία και θα πει ότι "ο τάδε έχει χαλάσει τόσα με την πιστωτική του"», είπε χαρακτηριστικά.

«Με απλά πράγματα, εξυπηρετούμε τον πολίτη, ελέγχουμε τη φοροδιαφυγή, είναι πολύ πιο απλό το σύστημα για τις υπηρεσίες. Απλά πράγματα που κάνουν στο εξωτερικό. Πρέπει να εξετάσουμε όλα τα θέματα των κινήτρων και σε όλους τους επιχειρηματίες, για να βγάλουν μηχανήματα για κάρτες. Πρέπει να εξετάσουμε όλα τα θέματα των κινήτρων και σε όλους τους επιχειρηματίες, για να βγάλουν μηχανήματα για κάρτες», εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here