ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ...

Την στρατηγική της αναπροσαρμόζει η ΔΕΗ, η οποία υπαγορεύεται από τις σοβαρές εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας ...
στην Ε.Ε. και οι οποίες επισπεύδονται στη χώρα μας βάσει των όσων περιλαμβάνονται στη δανειακή σύμβαση.


Με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο, η ΔΕΗ επιβεβαιώνει την αναπροσαρμογή της στρατηγική της, όπως άλλωστε επισήμανε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της, κ. Μανόλης Παναγιωτάκης, κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Α' εξαμήνου 2015.

Στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει επεξεργασία ενός ολοκληρωμένου και συνεκτικού σχεδίου για τον ΑΔΜΗΕ, το οποίο έχει υποβληθεί από την κυβέρνηση στους θεσμούς, και σύμφωνα με το οποίο, τα πάγια παραμένουν στη ΔΕΗ, κάτι που είναι αναγκαίο.

Παράλληλα η ΔΕΗ επεξεργάζεται σχέδια για τη συνολική στρατηγική και προτάσεις για όλα τα υπόλοιπα θέματα του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας, και σε κάθε περίπτωση μεταξύ αυτών των εναλλακτικών σχεδίων δεν περιλαμβάνεται η πώληση μονάδων καθώς, εκτός των άλλων, αυτό δεν εξυπηρετεί καμία ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here