ΔΕ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΕΣ.. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΔΕ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΕΣ..

Δεν διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών από τη μείωση ...
του ωραρίου του παιδαγωγικού προσωπικού σε αυτά, διαβεβαιώνει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.


Απαντώντας σε δημοσίευμα που έκανε λόγο για κίνδυνο περιορισμού στις ώρες λειτουργίας των σταθμών, λόγω επικείμενης μείωσης ωραρίου του προσωπικού από οκτώ σε έξι ώρες ημερησίως, το υπουργείο αναφέρει ότι το ωράριο είναι μεγαλύτερο των 8 ωρών (07.00-16.00), η δε προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών το πρωί και το μεσημέρι αντίστοιχα, γίνεται σταδιακά, ανάλογα με τις ανάγκες των γονέων τους. Στο πλαίσιο αυτό, η ομαλή λειτουργία των σταθμών δεν διαταράσσεται, καθώς αυτή θα καλύπτεται - όπως και σήμερα - από περισσότερες της μίας βάρδιες εργαζομένων, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σταθμού κατά τη διάρκεια της ημέρας, σημειώνει σε ανακοίνωση το υπουργείο.

Η μείωση του ωραρίου του παιδαγωγικού προσωπικού των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ρυθμίζει θέματα ΟΤΑ και κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή. Σύμφωνα με το υπουργείο, η σχετική διάταξη «αποτελεί αποκατάσταση της οριζόντιας και αδικαιολόγητης εξομοίωσης του ωραρίου των βρεφονηπιοκόμων και των συναφών κλάδων, με αυτό του διοικητικού προσωπικού, η οποία έλαβε χώρα χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ιδιαίτερη φύση της συγκεκριμένης εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here