ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Για σήμερα το βράδυ συγκάλεσε, εκ νέου, τη διάσκεψη των προέδρων, η πρόεδρος της Βουλής,Ζωή Κωνσταντοπούλουμετά την απόφαση για την αναβολή της χθεσινής συνεδρίασης λόγω μη απαρτίας...

Συγκεκριμένα στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση παράστησαν μόνο τα στελέχη του νεοσύστατου πολιτικού σχηματισμού «Λαϊκή Ενότητα» (που είναι μέλη της διάσκεψης) και κανένας εκπρόσωπος από τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα, και έτσι υπήρξε απόφαση για αναβολή της συνεδρίασης για σήμερα το βράδυ (στις 20:00).
Η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την έκπληξή της για το ότι οι εκπρόσωποι από τη ΝΔ και το Ποτάμι δεν παραβρεθήκαν στη χθεσινή συνεδρίαση, με δεδομένο, όπως εξήγησε, για τη μεν αξιωματική αντιπολίτευση ότι έχει κάνει πρόταση για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών, για το δε Ποτάμι ότι ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης έχει διατυπώσει αίτημα για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στην Ολομέλεια για το μεταναστευτικό ζήτημα.

Στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης, η πρόεδρος της Βουλής άσκησε -για μία ακόμα φορά- κριτική στον πρωθυπουργό για τη διαδικασία που ακολούθησε και για το ότι δεν ενημέρωσε τη Βουλή.
Επιπλέον, ανέφερε ότι κύκλοι του Μαξίμου και ενώ η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί, την αποκαλούν «δικτάτορα» και συμπλήρωσε ότι «δικτάτορες δεν είναι εκείνοι που προστατεύουν τους θεσμούς και τις συλλογικές διαδικασίες, αλλά όσοι τα υπονομεύουν».

Παράλληλα η πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, πως έχει συμπράξει σε θεσμική εκτροπή.
Όπως ανέφερε, του έστειλε επιστολή με την οποία του επισημαίνει ότι δρομολόγησε με αντισυνταγματικό τρόπο τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, καθώς και πως δεν τιμά κανέναν να επιλέγει να τοποθετείται με διαρροές μέσω κύκλων. Όπως είπε «ζητώ να τηρηθεί το Σύνταγμα που έχει παραβιαστεί και να διαβιβαστούν στη Βουλή τα πρακτικά από το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, αμέσως μετά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here