Αναφορά Τατούλη στον Εισαγγελέα Τρίπολης για την σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Αναφορά Τατούλη στον Εισαγγελέα Τρίπολης για την σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Αναφορά στον Εισαγγελέα Τρίπολης κατέθεσε σήμερα ο Πέτρος Τατούλης, ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», σχετικά με τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, προϋπολογισμού 93.300 €.

Η συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση αφορά την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για την εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω της πανδημίας του Covid-19, σε εργαζόμενους που απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο.
Κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την 11η Ιουνίου 2020, ο κ.Τατούλης πρότεινε την αντίστοιχη ακριβώς σύμβαση με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου για τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες η Περιφέρεια Πελοποννήσου δε θα χρειαζόταν να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ με δεδομένο, ότι η συνεργασία προσφερόταν ΔΩΡΕΑΝ από το εν λόγω Πανεπιστήμιο. 
Επισημαίνουμε ότι όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας Αγοραστός, η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί αντίστοιχο πρόγραμμα εκπαίδευσης ΔΩΡΕΑΝ σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει προβεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής -Τμήμα Διοίκησης και Κοινοτικής Υγείας-Σχολή Δημόσιας Υγείας, σε αντίστοιχο πρόγραμμα δαπανώντας μόνο το ποσό των 20.000 €. 
Η πρόταση του κ.Τατούλη υπηρετεί την πάγια και σταθερή άποψη της παράταξης μας για την υπεράσπιση των συμφερόντων των πολιτών και την χρηστή Διοίκηση.
Ζητάμε από τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει και να αποδώσει ευθύνες εάν υπάρχουν, σχετικά με την σύναψη της συγκεκριμένης προγραμματικής σύμβασης, με μοναδικό στόχο τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.
Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στον κ.Νίκα, ότι σε όλες τις περιπτώσεις που θεωρούμε ότι οι αποφάσεις και οι ενέργειες του λειτουργούν εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, η παράταξη μας θα απευθύνεται στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here