Προγραμματική της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Προγραμματική της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην κατεπείγουσα συνεδρίασή του, σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης σύμβασης, η Ιατρική Σχολή του εν λόγω ΑΕΙ θα αναλάβει την πιστοποίηση της τηλεκπαίδευσης που θα παράσχει η Περιφέρεια στους περίπου 20.000 απασχολούμενους στον τουριστικό τομέα στις πέντε Π.Ε., ως προς τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλεται να εφαρμόζονται κατά την φετινή θερινή περίοδο, με στόχο την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.
Η συζήτηση του εν λόγω θέματος στο σώμα χρειάστηκε να επισπευσθεί καθώς -όπως εξήγησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας- την ερχόμενη Δευτέρα συνεδριάζει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης η οποία θα πρέπει να έχει στη διάθεσή της το σχέδιο σύμβασης για να αποφανθεί σχετικά.
Νωρίτερα σήμερα, το μεσημέρι, συνεδρίασε η Επιτροπή της Περιφέρειας για τον τουρισμό, στην οποία συζητήθηκε το πιο πάνω θέμα. Οπως έχει τονιστεί, η εν λόγω εκπαίδευση θα απευθύνεται σε στελέχη και εργαζομένους σε ξενοδοχεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα μέσα μεταφοράς, καθώς επίσης και τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων.
Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής συζητήθηκε επίσης και το θέμα προβολής της Περιφέρειας, μέσω μπάνερς σε λεωφορεία των υπεραστικών ΚΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here