21/7 οι δηλώσεις για τις αναστολές Ιουλίου για τα επιδόματα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

21/7 οι δηλώσεις για τις αναστολές Ιουλίου για τα επιδόματαΑνοίγει το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για την υποβολή αναστολών Ιουλίου – Από τις 25 Ιουλίου οι προαναγγελίες

Από την Τετάρτη 21 Ιουλίου και έως τις 24 Ιουλίου, το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ είναι θα διαθέσιμο για υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον μήνα Ιούλιο. Εντός της ανωτέρω προθεσμίας δηλώνονται οι αναστολές που αφορούν το διάστημα από 1/7/2021 έως και 24/7/2021.

Από τις 25 Ιουλίου 2021 οι επιχειρήσεις – εργοδότες θα μπορούν να προαναγγέλλουν αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων, μη έχοντας τη δυνατότητα μεταβολής των δηλώσεων για χρονικό διάστημα από 1/7/2021 έως και 24/7/2021.

Ποιες επιχειρήσεις υπάγονται στο μέτρο των αναστολών

Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις – εργοδότες μπορούν να θέτουν σε αναστολή συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους που έχουν προσληφθεί έως και την 31/3/2021, επίσης πρέπει η επιχείρηση για να κάνει χρήση αυτού του μέτρου να έχει μείωση τζίρου μεγαλύτερη του 70% τον τελευταίο χρόνο.

Επιπλέον, διατηρούν το δικαίωμα να υπαχθούν στο μέτρο και οι επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, ενώ για τις  πληττόμενες επιχειρήσεις, πέρα από το πιο αυστηρό κριτήριο τζίρου, ισχύει και το κριτήριο ωραρίου εργασίας – οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν ωράριο τουλάχιστον 16 ώρες την εβδομάδα.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here