Χαρίτσης για πανδημία, οικονομία και φυσικό αέριο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Χαρίτσης για πανδημία, οικονομία και φυσικό αέριο


Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Χαρίτσης, αναφορικά με την επέκταση του φυσικού αερίου, καθώς αυτό που πιστοποιήθηκε από τα πλέον αρμόδια χείλη, είναι πως η υπόθεση σε ό,τι αφο
ρά σε πολλές πόλεις της Πελοποννήσου, βρίσκεται κυριολεκτικά, στον… αέρα. «Δεν μπορώ να πω πως έγινα σοφότερος σήμερα! Περίμενα ξεκάθαρες απαντήσεις τόσο για τα χρονοδιαγράμματα, όσο και για τις πόλεις στις οποίες αφορά ο σχεδιασμός», σημείωσε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best με τον Θέμη Κανελλόπουλο, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος άσκησε κριτική για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο είχε… τρέξει επί κυβερνήσεως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2018. 
Αφού αναφέρθηκε στον τότε σχεδιασμό της ΔΕΔΑ που αφορούσε στις έξι μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου μίλησε και για την απένταξη του μεγάλου έργου από την ΡΑΕ. «Θα μπορούσε ο υπουργός να καλέσει τη Διοίκηση της ΔΕΔΑ που ο ίδιος διόρισε και να ζητήσει να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο», δήλωσε ο κ. Χαρίτσης, παραλληλίζοντας την εξέλιξη, με εκείνη του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος και καυτηριάζοντας το γεγονός πως δεν υπήρξε σαφής τοποθέτηση από τον υπουργό, αποδεικνύοντας έτσι πως το έργο, είναι στον… αέρα! 
 Σημαντικά, ήταν όσα σημείωσε ο Αλέξης Χαρίτσης για την επόμενη μέρα της πανδημίας του κορωνοϊού και ειδικά τις επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων κατά της διάδοσης του ιού, τονίζοντας πως αυτό που κυριαρχεί στην κοινωνία, είναι το αίσθημα ανασφάλειας. Αφού έδωσε το στίγμα του κόμματός του για το συνολικότερο ζήτημα της διαχείρισης, εστίασε σε ό,τι αφορά στη στήριξη, τονίζοντας πως δόθηκαν χρήματα, αλλά καθυστερημένα και με λάθος τρόπο και μίλησε καταληκτικά, για το Ταμείο Ανάκαμψης το οποίο θα μπορούσε, με ένα άλλο, σε σωστή κατεύθυνση, σχεδιασμό να ξεδίπλωνε μια… σπουδαία προοπτική για τη χώρα. «Δεν είναι δυνατό να συνδέει η κυβέρνηση τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης με την αντιμεταρρύθμιση στα εργασιακά του κ. Χατζηδάκη», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here