Καμπανάκι του κινδύνου που κρούουν οι ειδικοί ά στην εξέλιξη της πανδημίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Καμπανάκι του κινδύνου που κρούουν οι ειδικοί ά στην εξέλιξη της πανδημίας


Κάτι περισσότερο από ηχηρός είναι ο… απόηχος από το καμπανάκι του κινδύνου που κρούουν οι ειδικοί σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού που μοιάζει να απειλεί και πάλι τη χώρα μας. «Αν μείνουμε όλοι ανεμβολίαστοι, πιθανόν τα επόμενα χρόνια να είμαστε οι μισοί και να περπατάμε σε αυτόν τον πλανήτη», σημείωσε χαρακτηριστικά, καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best με τον Θέμη Κανελλόπουλο, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Δημήτρης Τζωρτζίνης, ο οποίος επεσήμανε πως οι περισσότεροι επιστήμονες, περίμεναν πιο… αργά το 4ο κύμα που βρίσκεται προ των πυλών. 
«Πρέπει να εμβολιαστούμε και να προσέχουμε κΑαι να καταλάβουμε επίσης, ό,τι όλο αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή μας και την εθνική οικονομία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, τονίζοντας πως πρέπει όλοι να βάλουμε… πλάτη. Χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές του στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την «πειθώ» και φυσικά στη μετάλλαξη Δέλτα που όπως είπε, είναι πιο μολυσματική από τα προηγούμενα στελέχη του ιού, αλλά η δυναμική της σε ό,τι αφορά στη νοσηρότητα και τους θανάτους μοιάζει να είναι πιο ήπια. «Αν έχουμε πολλούς φορείς όμως, έχουμε και περισσότερους θανάτους, αυτό δε σημαίνει κάτι…», ανέφερε επίσης ο κ. Τζωρτζίνης που δήλωσε προβληματισμένος για τη συνέχεια, αφού αυτός ο υψηλός αριθμός των κρουσμάτων, είναι περίπου έναν μήνα πίσω….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here