Ερώτηση Πετράκου για τα οδικά έργα της Μεσσηνίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ερώτηση Πετράκου για τα οδικά έργα της Μεσσηνίας

Ερώτηση Πετράκου για τα οδικά έργα της ΜεσσηνίαςΣΥΝΤΟΜΑθα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας Θανάση Πετράκου σχετικά με την πορεία εξέλιξης των σημαντικών οδικών έργων στο νομό μας και συγκεκριμένα, το τμήμα Καλό Νερό - Τσακώνα, ο περιφερειακός της Καλαμάτας και το τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος.
Αυτό γνωστοποίησε ο Μεσσήνιος βουλευτής με ανακοίνωσή του, με την οποία καλεί τον αρμόδιο υπουργό Γ. Σταθάκη να ενημερώσει, αφ’ ενός «πότε θα δημοπρατηθούν οι μελέτες που είναι αναγκαίες ώστε να γίνει δυνατή η δημοπράτηση του  έργου Καλό Νερό - Τσακώνα και πότε αναμένεται να  ολοκληρωθεί ο περιφερειακός της Καλαμάτας» και αφ’ ετέρου «σε τι ενέργειες θα προβεί το υπουργείο ώστε να ωριμάσει και να δημοπρατηθεί το Καλαμάτα - Ριζόμυλος και το Ριζόμυλος -Πύλος».
Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Θ. Πετράκος, «το Καλό Νερό - Τσακώνα, με ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά, κατά την υπογραφή της νέας σύμβασης με τον παραχωρησιούχο, αφαιρέθηκε από το αντικείμενο του έργου της Ολυμπίας Οδού και η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να το υλοποιήσει. Για το συγκεκριμένο έργο είναι ακόμη γνωστό ότι δεν είχαν δημοπρατηθεί όλες οι αναγκαίες μελέτες, ούτε είχε υποβληθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση φάκελος για ένταξη στα μεγάλα έργα. Επίσης, ο περιφερειακός της Καλαμάτας έχει σταματήσει και για το Καλαμάτα - Ριζόμυλος εξαγγέλθηκε η υλοποίησή του για επικοινωνιακούς λόγους, χωρίς όμως να υπάρχει η ωριμότητα και τα κονδύλια που απαιτούνταν για τη δημοπράτησή του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει».Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/vouleftes/item/68996-erotisi-petrakou-odika-erga-messinias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here