ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

Στην Κύπρο βρίσκεται ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και παραχώρησε από την Λευκωσία ...
συνέντευξη Τύπου στην οποία σχολίασε μεταξύ άλλων και το ελληνικό ζήτημα.


«Πιστεύω ότι η συμφωνία που έχουμε καταλήξει με την Ελλάδα θα οδηγήσει στα κατάλληλα αποτελέσματα με τα προϋπόθεση ότι αυτά που έχουμε συμφωνήσει θα εφαρμοστούν», ανέφερε ο πρόεδρος της Κομισιόν εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την συμφωνία χρηματοδότησης – γέφυρας που θα λάβει χώρα, όπως είπε, στα μέσα του Αυγούστου.

Μάλιστα σημείωσε πως παρακολούθησε την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στο ελληνικό κοινοβούλιο μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν καταλάβαινα λέξη αν και άκουγα συνέχεια το όνομα μου. Περίμενα το αποτέλεσμα, το οποίο πήρα με μήνυμα στο κινητό από συνεργάτη μου».

Ο κ. Γιούνκερ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «αυτή τη φορά θα καταλήξουμε σε αποτελέσματα» διευκρινίζοντας μάλιστα ότι αυτό «Δεν έχει να κάνει με την ΕΕ ή τον Τσίπρα. Έχει να κάνει με την Ελλάδα».

Τέλος αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους, είπε πως μετά από όλα τα χρόνια διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα θα έπρεπε να μιλούσα ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here