Δε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα πριν το 2022! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Δε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα πριν το 2022!


Αίσθηση προκάλεσαν για μια ακόμη φορά, οι επισημάνσεις του ομότιμου Καθηγητή Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Α
θηνών (ΕΚΠΑ) Γιάννη Τούντα, ο οποίος οριοθέτησε στο 2022 την επιστροφή στην κανονικότητα, παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best.
. «Η κανονικότητα δε θα έρθει πριν το 2022, μέχρι τότε θα πρέπει να τηρούμε με ευλάβεια τα αναγκαία μέτρα, ενώ η μάσκα θα είναι απαραίτητη μέχρι και το τέλος του 2021», είπε χαρακτηριστικά ο διακεκριμένος επιστήμονας, ο οποίος ύψωσε κραυγή απόγνωσης αναφορικά με τη στάση πολλών πολιτών και ειδικά υγειονομικών, σε ό,τι αφορά στην πρόθεσή τους να εμβολιαστούν. «Δεν με ικανοποιούν τα ποσοστά σε διάφορες ηλικιακές ομάδες, καθώς ανάμεσα σε 16 χώρες της Ευρώπης η χώρα μας, κυρίως στους 60 – 69 υπολειπόταν, ενώ και στον εμβολιασμό των υγειονομικών είναι στην προτελευταία θέση», σημείωσε ο Γιάννης Τούντας, τονίζοντας πως είναι φυσικό να υπάρχει ανησυχία, όμως δε γίνεται αυτή, να αναστέλλει τον εμβολιασμό! «Ο κίνδυνος όταν δεν είμαστε εμβολιασμένοι, είναι απείρως μεγαλύτερος από οποιαδήποτε πολύ σπάνια παρενέργεια των εμβολίων. Άλλωστε, όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες, ακόμη και μια απλή ασπιρίνη μπορεί να μας κάνει γαστρορραγία», δήλωσε μεταξύ άλλων, καλώντας όλους να εμβολιαστούν και ειδικά τους υγειονομικούς, οι οποίοι θα έπρεπε σε αντίθετη περίπτωση να απέχουν τουλάχιστον από τα κλινικά τους καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here