83.000 υποθέσεις στο Υποκατάστημα Καλαμάτας του Κτηματολογικού Γραφείου Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

83.000 υποθέσεις στο Υποκατάστημα Καλαμάτας του Κτηματολογικού Γραφείου Πελοποννήσου



Η επόμενη μέρα βρίσκεται στα ψηφιακά δεδομένα. Πλέον περισσότερους από 83.000 κατοίκους της Μεσσηνίας και συναλλαγές σχετικές με περισσότερα από 123.000 δικαιώματα θα εξυπηρετεί το Υποκατάστημα Καλαμάτας του Κτηματολογικού Γραφείου Πελοποννήσου, έναρξη λειτουργίας του οποίου έγινε παρουσία του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιου για το Κτηματολόγιο, Γιώργου Στύλιου.

«Ακόμα ένα Υποκατάστημα, το εικοστό στη σειρά, παραδίδεται σήμερα στους πολίτες. Όσοι εξυπηρετούνταν από τα υποθηκοφυλακεία Μεσσήνης, Παμίσου, Αβίας και Καλαμάτας, από σήμερα έχουν στη διάθεσή τους νέες, φιλικές ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες θα τους διευκολύνουν, μειώνοντας την ταλαιπωρία και τα περιττά έξοδα και θα ενισχύσουν τη ασφάλεια των συναλλαγών. Αυτό σημαίνει για τους πολίτες νέες, φιλικές, ψηφιακές υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται πλέον 24ωρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο τον χρόνο απ’ οπουδήποτε βρίσκεται κάποιος…» είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST με τον Θέμη Κανελλόπουλο, τονίζοντας την σπουδαιότητα της ψηφιοποίησης αυτών των υπηρεσιών, αλλά και την ασφάλεια που παρέχει σε κάθε διαδικασία.

Σε ό,τι αφορά στο Κτηματολόγιο σημείωσε ότι “όλες οι υπηρεσίες που μπορεί να δώσει το κτηματολόγιο ή όσες χρειάζονται οι επαγγελματίες για να ασκήσουν το επάγγελμά τους παρέχονται πλέον ψηφιακά, ηλεκτρονικά. Αυτό συμβαίνει τώρα εδώ και στην Καλαμάτα, όπου τα υποθηκοφυλακεία Μεσσήνης, Παμίσου, Αβίας και Καλαμάτας συγχωνεύτηκαν κι έχουμε ένα νέο κτηματολογικό γραφείο».

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι το υπουργείο ετοιμάζει μια σειρά από ψηφιακές παρεμβάσεις λέγοντας πως «Μέσα από την ενιαία ψηφιακή πύλη του δημοσίου 1150 υπηρεσίες παρέχονται πλέον στους πολίτες… Επιταχύνοντας τη διαδικασία της κτηματογράφησης, διευκολύνουμε τις επενδύσεις και στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here