ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ αισιοδοξία από το… άνοιγμα του τουρισμού - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ αισιοδοξία από το… άνοιγμα του τουρισμού


Την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης από την πολιτεία επεσήμανε λίγο πριν την επανεκκίνηση του τουρισμού, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, ο οποίος παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεω
ν της τηλεόρασης Best . στάθηκε στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει για δεύτερη σεζόν ο κλάδος. Για φέτος, ο πήχης λόγω των συνθηκών δεν έχει ανέβει ψηλά με την αγωνία όλων έκδηλη και τον στόχο να περιορίζεται σε μια περίοδο αντίστοιχη της περσινής. «Είμαστε ένας αναπτυσσόμενος προορισμός και διεκδικούμε επάξια το κομμάτι της πίτας που μας αναλογεί», σημείωσε ο κ. Καραλής κάνοντας λόγο για επανάληψη της περυσινής περιόδου με την ελπίδα να μας… επιλέξουν τουρίστες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο από τις χώρες κυρίως της Βόρειας Ευρώπης. 
Μιλώντας για όσα έχουν μέχρι σήμερα γίνει ο πρόεδρος των Ξενοδόχων της Μεσσηνίας, επεσήμανε πως στην πραγματικότητα ήταν δάνεια, με όσους τα έλαβαν να έχουν μια στα… χέρια τους ένα εκρηκτικό μείγμα για τη συνέχεια, το οποίο πρέπει να διαχειριστεί και η κυβέρνηση. «Δε λέμε να χαριστούν τα πάντα αλλά όσες ζημιές έχουν καταχωριστεί στην περίοδο της πανδημίας, θα πρέπει τις αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το κράτος κι εμείς αντίστοιχα να ανταπεξέλθουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, βάσει της προσφερόμενης αγοράς», τόνισε ο Δημήτρης Καραλής που μίλησε και για τη στήριξη από την Περιφέρεια της οποίας δεν έτυχαν πολλοί, σημειώνοντας πως πρέπει αυτή να επιδιωχθεί και με άλλες παρεμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here