ΜΠΑΖΕΙ νερά τελικά ενίσχυση των επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΜΠΑΖΕΙ νερά τελικά ενίσχυση των επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο


 “Καταβάλλεται προσπάθεια να εκδοθεί νέα πρόσκληση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία covid-19” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι όσοι δικαιούχοι ένστασης της προηγούμενης σχετικής πρόσκλησης δικαιωθούν στις προσφυγές τους, θα λάβουν την ενίσχυση καθώς έχει ήδη προβλεφθεί το σχετικό κονδύλιο.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΕΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στο μεταξύ, από την ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα της προηγούμενης πρόσκλησης:

“Σας ενημερώνουμε ότι στη δράση 3.a.4 “Ἑνίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών

Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία covid-19 στην Περιφέρεια

Πελοποννήσου” του Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 – 2020 υποβλήθηκαν 8.302 αιτήσεις, αξιολογήθηκαν οι 2.439 αιτήσεις που βρίσκονταν στην υψηλότερη βαθμολογική κατάσταση, εκ των οποίων οι 733 δεν τηρούσαν τις τυπικές προϋποθέσεις πληρότητας και ως εκ τούτου απορρίφθηκαν, ενώ οι 1.704 που τηρούσαν τις σχετικές προῦποθέσεις προωθούνται προς ένταξη.

Οι αιτήσεις που δεν αξιολογήθηκαν ήταν χαμηλότερα βαθµολογικά και ως εκ

τούτο δεν δύναται να χρηματοδοτηθούν από την αναφερόμενη δράση.

Ο ΕΦΕΠΑΕ ενηµερώνει, τόσο τους δικαιούχους των εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων, όσο και τους υποψηφίους των οποίων η αίτηση χρηµατοδότησης απορρίφθηκε.

Πιο ειδικά, στην περίπτωση των ενταγµένων πράξεων, αποστέλλεται ηλεκτρονικά επιστολή στον κάθε δικαιούχο, στην δηλωμένη κατά την υποβολή ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, στην οποία περιλαμβάνεται το χρονοδιάγραμμα και η αναλογούσα δηµόσια δαπάνη.

Οι επιχειρήσεις που δεν εντάσσονται στη δράση ενημερώνονται από τον ΕΦΕΠΑΕ και στη σχετική ενηµέρωση, θα περιλαμβάνεται και ο λόγος απόρριψής τους, όπου σύμφωνα µε τα οριζόµενα στην πρόσκληση δίνεται η δυνατότητα υποβολής ένστασης, µε προθεσµία υποβολής που θα αναγράφεται στην σχετική ηλεκτρονική επιστολή (5 εργάσιμες ημέρες).

Σχετικές πληροφορίες:

-ΕΥΔ Ε.Π. Πελοποννήσου: Βασιλική Τσιάµα τηλ, 271 3601368 και e-mail: vtsiama@mou.gr

-ΕΦΕΠΑΕ: Φανή Κιούση τηλ. 261 6008251 και e-mail: pep@diaxeiristiki.gr”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here