Το… μέλλον του τουρισμού για την Πελοπόννησο έχει ακόμα δρόμο... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Το… μέλλον του τουρισμού για την Πελοπόννησο έχει ακόμα δρόμο...


Κάτι περισσότερο από δυναμική είναι η προσπάθεια προβολής και ανάδειξης ακόμη και του πιο μικρού προορισμού και της… τελευταίας γωνιάς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να καταβάλλεται
από την Περιφερειακή Αρχή. Ενδεικτική άλλωστε αυτής, ήταν η προβολή με παράλληλες ζωντανές συνδέσεις, μιας σειράς από ξεχωριστές δράσεις και δραστηριότητες σε κάθε μία από τις πέντε Ενότητες, η ο οποία έκανε μέχρι και χθες, το γύρο όλης της Ελλάδας!
 Τα επόμενα βήματα θα είναι ακόμη… μεγαλύτερα και προφανώς -ξανά- στοχευμένα, όπως επεσήμανε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best  η αντιπεριφερειάρχης, Άννα Καλογεροπούλου. 
Η κα Καλογεροπούλου, η οποία άφησε αιχμές κατά της προηγούμενης διοίκησης για όσα παρέλαβαν και ειδικότερα για το περιθώριο στο οποίο είχαν τεθεί σημαντικά εργαλεία προβολής, όπως ο διαδικτυακός τόπος της Περιφέρειας και όχι μόνο, ξεδίπλωσε τους στόχους της για τη συνέχεια, ενώ εξέφρασε τη συγκρατημένη της αισιοδοξία για φέτος, με τα πρώτα στοιχεία, παρά την εξέλιξη της πανδημίας, να είναι πολύ καλά, σε ό,τι αφορά στην επισκεψιμότητα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την προβολή, βαρύτητα δίνεται στις υποδομές και τις παροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here