ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 


Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για ακόμα μια φορά στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης με συγχώνευση της Super League 2 και της Football League.

Με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα “Βραδυνή της Κυριακής”, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αναδιάρθρωση.

«Περιορίζουμε με αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας τις επαγγελματικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο από τρεις σε δύο με τη συγχώνευση της Football League στη Super League 2, για να ενισχύσουμε την αξιοπιστία και την ποιότητα», τόνισε με αφορμή την αθλητική μεταρρύθμιση και το σχέδιο νόμου που θα πάει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι για την αναδιάρθρωση και την συγχώνευση των δύο κατηγοριών, υπάρχει ήδη αρνητική διάθεση από τις ομάδες της Super League 2, παρά την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Επιπλέον τοποθετήθηκε και για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα λέγοντας: «Ηδη, ζητήσαμε από την επιτροπή λοιμωξιολόγων να εκκινήσει η διαδικασία, προκειμένου με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, στο τέλος του καλοκαιριού, να μπορέσουμε να έχουμε σταδιακή και συντεταγμένη επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες.

Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα και την πρόοδο των εμβολιασμών. Ωστόσο, για να είμαστε έτοιμοι, εργαζόμαστε από τώρα ώστε να ξεκινήσει η συζήτηση πάνω στην επικαιροποίηση του ειδικού πρωτοκόλλου, που είχε συντάξει πέρυσι η Super League 1».

 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here